Pretraga

Frizure koje vas pomlađuju ili nadodaju desetka godina

A- A+

Par godina više ili manje možemo postići sa šminkom, ali i oblikom frizure. Ako želite skriti svoje godine ili, pak, ostaviti dojam starije i ozbiljnije žene, onda svakako morate znati na koji način trebate namjestiti svoju kosu.

Svatko od nas je ponekad pokušao izgledati starije ili mlađe – ovisno o situaciji u kojoj smo se našli. Međutim, mnogi si zbog neznanja odabirom šminke ili frizure nesvjesno nadodaju desetak godina. Da vam se to ne bi dogodilo, ali i ako želite izgubili koju godinu, bar kad je fizički izgled u pitanju, evo koje oblike frizura trebate nositi.

Frizure za koju godinu više

Ako s 20 godina ne želite izgledati kao žena u zreloj dobi, onda je pundža prvo što morate izbjegavati. I kad se radi o opuštenijoj verziji kojoj sve češće pribjegavaju djevojke, ipak će vas ta frizura postarati.

Drugi oblik koji svakako trebate izbjegavati je popularno zvani bob, pogotovo bez šiški. A u ovu skupinu spadaju i zalizane frizure, neovisno radi li se o kratkoj ili dugoj kosi.

Što se tiče boje, htjeli mi to priznati ili ne, svjetlije nijanse uvelike osvježavaju naš izgled.

Kako oblikovati frizuru da izgledate mlađe

‘Zgužvane frizure’ najpoželjnije su za sve pripadnice nježnije spola koje žele izgledati što mlađe. Ako volite bob ili tamnije boje, onda svakako razmislite o šiškama. No, i bez šiški se možete provući s dugom kosom tamnijih nijansi ako nije zalizana, svijena u pundže ili namještena po uzoru na 20-te godine.

U trendu su opuštene pletenice, riblje kosti i slične kombinacije pomoću kojih možete skloniti kosu s lica, a ako ste pobornik kratkih, dječačkih frizura, onda ne razmišljajte na način da svaka dlaka mora stajati kao ‘po špagi’.

Copy link
Powered by Social Snap