Pretraga

Futsal Dinamo poziva na otvoreni trening za mlađe kategorije

A- A+

Glavni fokus Futsal Dinama ove će sezone biti dizanje omladinske škole na višu razinu. U prošlim godinama Dinamove mlađe kategorije bile su sudionici završnice prvenstava, ali sada zagrebački malonogometni klub želi još više podignuti standarde. Cilj uprave, koja je izabrana po načelu ‘Jedan član, jedan glas, je uspostaviti najbolju školu futsala u državi.

Iz kluba najavljuju kako će Dinamova škola ove sezone imati četiri selekcije te Dinamovu ligu u kojoj će igrati mladi Dinamovci iz osnovnih škola.

Naime, u Hrvatskoj na institucionalnoj razini postoje prvenstva samo za juniore (U-19) i kadete (U-17). Unatoč tome, Futsal Dinamo zadržat će i svoju momčad za mlađe od 21 godinu, koja će kao B momčad nastupati u Županijskoj ligi te momčad pionira (U-15), koja će zbog nepostojanja lige igrati po raznim turnirima i privatnim ligama u Zagrebu, Hrvatskoj i Europi.

Izdvojeni članak

Futsal Dinamo ovo ljeto pojačala čak četiri studenta VERN-a

Ulaganje u mlade talente dugoročna je vizija kluba

Ulaganje u mlade talente dugoročna je vizija razvoja kluba kojeg od proljeća 2014. predvode Bad Blue Boysi po načelu ‘Jedan član, jedan glas’.

Klub od ove sezone kreće i u ambiciozni projekt osnivanja Dinamove lige. Cilj je ostvariti suradnju s minimalno osam osnovnih škola koje će igrati svoju ligu te povremeno trenirati s Dinamovim igračima i trenerima.

Iz Futsal Dinama ističu kako će u promociju Dinamove škole aktivno biti uključeni i igračke legende NK Dinama poput Darija Šimića, Tomislava Šokote, Slavka Ištvanića, Gorana Ljubojevića i drugih, a voditelj škole je proslavljeni malonogometni igrač Matija Capar.

Otvoreni treninzi održat će se u SD Megaton (Cankarova bb). Trening za igrače do 15 godina (2002., 2003., 2004.) počinje u 10 sati, za igrače do 17 godina (2000., 2001.) u 11 sati, a od 12 sati za igrače kategorija U19 (1998., 1999.) i U21 (1995.-1997.).

Izdvojeni članak

Sportski grad razočarao: Splićanima tek dva finala na državnoj sveučilišnoj završnici

‘Škola Dinama mladima pruža mjesto gdje će stasati kao ljudi’

– Škola Dinama mladima pruža i pružat će, dok god sam ja trener, mjesto gdje će se naučiti ponašati, gdje će stasati kao ljudi, gdje će imati priliku učiti od najboljih trenera u Hrvatskoj: Matije Đulvata i Miće Martića. Imat će priliku biti dio jednog zajedništva i naučiti da je ekipa uvijek ispred pojedinca ma koliko taj pojedinac dobar bio, rekao je voditelj Futsal Dinamove škole Matija Capar.

Članovi Dinamove škole futsala ostvaruju pravo na sve članske pogodnosti koje se mogu pronaći na stranicama kluba, kao i na popust do 50 posto na sportsku opremu kod klupskog sponzora. Također, Dinamo kroz cijelu godinu sudjeluje na jakim turnirima u Hrvatskoj i Europi (Švicarska, Austrija, Italija, Mađarska) te organizira ljetne kampove.

Futsal Dinamo je nedavno pokrenuo i Facebook stranicu Futsal Dinamo – Škola futsala na kojoj možete dobiti sve informacije oko upisa, ali i pratiti rezultate i izvještaje s utakmica svih dobnih kategorija, intervjue s mladim igračima i Dinamovom budućnosti te ostale bitne informacije.