Pretraga

Gaf natjecateljice u srpskoj Potjeri šokirao fanove, video se masovno dijeli na društvenim mrežama

A- A+

Ovih dana emitirana epizoda srpske verzije popularnog kviza ‘Potjera’ nasmijala je fanove diljem Srbije, ali i susjednih zemalja, sve zbog gafa jedne od natjecateljica. Na pitanje ‘kako se prezivao Ante, posljednji premijer SFRJ’ odgovorila je – Pavelić.

Screenshot: YouTube

Gaf natjecateljice u srpskoj verziji kviza Potjera podjednako je nasmijao i šokirao vjerne pratitelje tog kviza. U pretposljednjem brzom krugu natjecateljima je bilo postavljeno pitanje ‘kako se prezivao Ante, posljednji premijer SFRJ’, a natjecateljica Dina ‘ispalila’ je odgovor – Pavelić. Videoisječak njenog odgovora vrlo je brzo postao viralan na društvenim mrežama, a u  samo dva dana na YouTubeu je prikupio preko 28 tisuća pregleda.

Ante Pavelić, većina to zna, nije bio posljednji premijer SFRJ-a, nego osnivač Ustaškog pokreta čiji je cilj bio uspostaviti neovisnu Hrvatsku svim sredstvima, uključujući i primjenom terora i nasilja. Pavelić je ujedno bio i poglavnik Nezavisne Države Hrvatske koja je u Drugom svjetskom ratu bila saveznica fašističke Italije i nacističke Njemačke.

Pravo prezime Ante koji je bio posljednji premijer SFRJ-a je – Marković.

Tviteraši su ostali začuđeni odgovorom kojeg je natjecateljica ponudila, a mnogi su kritizirali i čitav njen i nastup njenog suigrača. Ipak, bilo je i onih koji su stali u obranu natjecatelja uz konstataciju ‘najjači su kvizomani iz fotelje i s Twittera također, stani ti pred kamere pa pametuj’.

Gaf natjecateljice u srpskoj Potjeri šokirao fanove, video se masovno dijeli na društvenim mrežama
Share via
Copy link
Powered by Social Snap