Pretraga

Gdje je danas legendarni Chuck Norris?

A- A+

Nepobjediv, hrabar i opak prema zlikovcima, a nježan kao tratinčica prema pravednima, sve to su bile karakteristike Chucka Norrisa. Danas, ovaj 73 – godišnji starac potpuno se povukao u mirovinu, a prije nekoliko dana paparazzi su ga fotografirali bez njegovog zaštitnog znaka, prepoznatljive brade alfa mužjaka.

Chuck Norris, jedan i jedni teksaški rendžer danas ima 73 godine i više ne snima filmove niti serije. Svejedno proslavio se zbog svoje svjetski popularne brade i moćnog i nepobjedivog stava u seriji ‘Walker, teksaški rendžer’ koji je doveo do planetarno popularnog trenda viceva o Chucku Norrisu.

Izdvojeni članak

Oni su heroji i u svakodnevnom životu

Nitko nije znao istjerati pravdu kao rendžer

Chuck Norris je brojao dvaput do beskonačnosti. On vodu iz slavine pije na ‘eks’. Ovo su samo neke od mitskih izjava o Norrisu, koji je još 2005. godine postao objektom internetskog fenomena poznatijeg kao ‘Činjenice o Chucku Norrisu’.

Iako je tada izjavljivao da se ne osjeća uvrijeđenim šalama na njegov račun, kad je prije nekoliko godina izdana knjiga ‘Istina o Chucku Norrisu: 400 činjenica o najvećem čovjeku na svijetu’ glumac je podnio tužbu protiv izdavačke kuće zbog povrede prava.

Međutim ovaj glumac je do zvijezda došao preko trnja. Kasnih osamdesetih pokušao je snimati neke filmove ali svi su završili katastrofalno i nisu bili prepoznati od kritike i publike. Prijelomna godina bila je 1993. kad je započeo sa snimanjem TV serija ‘Walker, teksaški rendžer’, u kojoj je imao glavnu ulogu kao rendžer Cordell Walker.

Narednih osam godina bio je heroj serije kojeg nitko nije mogao pobijediti, a pravdu je tražio i dobivao na svakom koraku. Upravo ove karakteristike uzrokovale su niz viceva o nepobjedivosti lika i djela Chucka Norrisa.

Danas je samo vitalni starac bez brade

Unatoč legendarnim vicevima koji svjedoče njegovoj snazi, ovaj glumac povukao se u mirovinu. Još 2005. godine je osnovao ekipno borilačko natjecanje, World Combat League i to je njegov posljednji poslovni potez.
G

lumac se danas potpuno povukao, a prije nekoliko dana paparazzi su ga snimili na Havajima u proljetnoj šetnji. Ovaj vitalni starčić svoj zaštitni znak u obliku brade je obrijao i za mnoge je neprepoznatljiv.
Za razliku od protagonista, vicevi o Chucku Norrisu će zauvijek živjeti, a u nastavku vam donosimo izbor najboljih.

Izdvojeni članak

Nije nepobjediv: Chuck Norris otkrio tko ga je prije 28 godina pretukao

  • Chuck ne jede med, on žvače pčele.

  • Chuck je sam sebe nosio na krštenju.

  • Chuck Norris ne spava. On čeka.

  • Chuck Norris je brojao do beskonačnosti. Dvaput.

  • Ako ti imaš 10 kuna i Chuck Norris ima 10 kuna, on ima više.

  • Chuck Norris može natipkati rečenicu na kalkulator.

  • Čak i kad gubi, Chuck Norris zapravo pobjeđuje.

  • Chuck Norris ne posjećuje web stranice, već web stranice posjećuju njega.

  • Chuck Norris može napraviti omlet od jaja bez da razbije ijedno jaje.

Gdje je danas legendarni Chuck Norris?
Share via
Copy link
Powered by Social Snap