Pretraga

Gerard Butler odbio ulogu u nastavku 300

A- A+

 

Gerard Butler neće glumiti u nastavku filma 300. Usprkos tome što je kralj Leonidas, lik kojeg je glumio Butler u prvom nastavku, poginuo, redatelj Zack Snyder je htio vidjeti mišićavog glumca na snimanju nastavka.

Baš je prvi dio filma 300 bio taj koji je ovog škotskog glumca lansirao u društvo hollywoodskih zvijezda, no usprkos tome Butler nije zainteresiran.

– Da, nisam ja u tome. Upravo snimaju nastavak i želim im sve najbolje, ali to jednostavno nije moja priča više, rekao je glumac za MTV.com.

Nastavak pod nazivom 300: Battle of Artemisia se očekuje sljedeće godine, te bi vrijeme radnje trebalo biti prije i nakon prvog nastavka iz 2007. godine. Inače, bitka kod Artemizija je bila veliki pomorski sukob između udruženih grčkih gradova i perzijske vojske. Sljedeće godine ćemo vidjeti koliko će se redatelj filma zaista držati povijesne priče. Prvi dio nije baš bio previše opterećen činjenicama.

U konačnici i od nastavka očekujemo zabavan film pun vrhunskih scena borbe. Pogledajte kako je dobro izgledala ekranizacija bitke kod Termopila.

Gerard Butler odbio ulogu u nastavku 300
Share via
Copy link
Powered by Social Snap