Pretraga

Gerard Butler snima film o Dynamu

A- A+

Škotski glumac Gerard Butler možda je odustao od pojavljivanja u nastavku 300, no vrlo brzo se zaposlio nekim novim projektima. Sljedeći film na kojem će raditi popularni glumac kombinirati će nogomet, Drugi svjetski rat i Dynamo Kiev.

Tokom Drugog svjetskog rata nacisti su došli na ideju da slome duh ukrajinskog glavnog grada s nogometnom utakmicom. Doveli su izuzetno jaku ekipu iz Njemačke s namjerom da unište domaćine. Povijest govori da je utakmica, nazvana ‘Utakmicom smrti’, u konačnici imala potpuno suprotan efekt, te da je samo oživjela otpor unutar Ukrajine. Glavnu ulogu, proslavljenoga golmana, u ekranizaciji ove istinite priče glumiti će škotski glumac Gerard Butler.

Ne zna se točno kada će početi snimanje ove nogometne povijesne priče pošto je poznati glumac izuzetno zaposlen zadnjih par mjeseci. Prvi film koji možemo očekivati u kinima, s Butlerom u jednoj od uloga, je također nogometni. Komedija ‘Playing for Keeps’, uz navedeni povijesni projekt očito ukazuju na to kako Butler uživa u nogometnim ulogama.

filmofilia.com

Gerard Butler snima film o Dynamu
Share via
Copy link
Powered by Social Snap