Pretraga

Gimnazija na sjeveru Hrvatske organizira hvalevrijednu akciju: Potiču čitanje od najranije dobi

A- A+

Prva gimnazija Varaždin u suradnji s Osnovnom školom Trnovec, organizira i ove godine humanitarnu akciju kojoj je za cilj potaknuti čitanje od najranije dobi. Sudjelovati mogu svi ostavljanjem slikovnica na porti škole.

Foto: Prva gimnazija Varaždin

Učenici i djelatnici Prve gimnazije Varaždin i Osnovne škole Trnovec pridružili su se i ove godine humanitarnoj akciji ‘Čitam, dam, sretan sam – svoju knjigu daruj i tuđe srce obraduj’.

Riječ je o akciji kojom se šalje poruka o važnosti čitanja od najranije dobi, jer, kako navode iz Prve gimnazije Varaždin, čitanje obogaćuje rječnik, razvija maštu te pomaže u razvijanju ljubavi prema knjizi.

Izdvojeni članak
knjižnica

Kasnite s povratom knjige? Od Nove godine zakasninu ćete plaćati više, mijenja se i cijena članarine u KGZ-u

Građani Varaždina koji žele sudjelovati u akciji, mogu ostaviti slikovnice na porti Prve gimnazije Varaždin svaki radni dan od 7 do 19 sati, a učenici i djelatnici škole u knjižnici u radno vrijeme od 7:15 do 15:30 sati.

Akciju, inače, vode knjižničarke i profesorice Prve gimnazije Varaždin Jasminka Horvatić-BedenikMarinela Marčetić, a pridružile su im se i bivše učenice koje rade u Osnovnoj školi Trnovec, učiteljica Nikola Najić te knjižničarka Violeta Lukač.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap