Pretraga

Gips kao suvenir: Cristiano Ronaldo 11-godišnjem fanu slomio ruku

A- A+

Jedan od dva najbolja nogometaša svijeta Cristiano Ronaldo, slomio je ručni zglob 11-godišnjem navijaču engleskog niželigaša Bournemoutha, snažnim slobodnjakom, u prijateljskoj utakmici. Naime Real Madrid je u premijeri Carla Ancelottia na klupi kraljevskog kluba gostovao kod spomenutog kluba i pobijedio 6:0, a Cristiano je tako malom dječaku ‘poklonio’ gips kao suvenir.

Screenshot: You Tube / Charlie Silverwood

Jedan od najboljih igrača današnjice Cristiano Ronaldo slomio je ručni zglob mladom navijaču Bournemoutha, snažnim slobodnim udarcem. Real Madrid je u premijeri Carla Ancelottia igrao prijateljsku utakmicu protiv spomenutog engleskog niželigaša, koja je završila rezultatom 6:0, a 11-godišnji Charlie Silverwood će zasigurno upamtiti utakmicu dulje od bilo kojeg Bournemouthova navijača.

Izdvojeni članak

Učenik u školi pao i slomio kost, pa dobio odštetu od 60 tisuća kuna

Prepoznatljivi vijugavi šut završio na ruci nesretnog 11-godišnjaka

Cristiano Ronaldo poznat je po snažnom šutu iz daleka, koji često ima neku vijugavu putanju. Ovaj put je putanja očigledno iznenadila nesretnog dječaka.

– Bilo je jako bolno. Rekao sam svojim prijateljima i ne vjeruju da mi je Cristiano Ronaldo slomio ruku. Nisam vidio loptu sve do zadnjeg trenutka. Išla mi je prema glavi i pogodila bi me da se nisam zaštitio rukom. Moj se tata, koji je sjedio pored mene, samo sagnuo, rekao je za The Sun, 11-godišnji Charlie Silverwood.

Kao prava tifoza, 11-godišnjak ostao do kraja utakmice

Mada mu je Cristiano slomio zglob, čak na dva mjesta, 11-godišnji Charlie nije napustio stadion, već je svoj voljeni Bournemouth bodrio do posljednjeg sučeva zvižduka, a onda tek otišao u bolnicu gdje mu je stavljen gips.

Kada su u Real Madridu čuli za ovaj nesretni slučaj, dječaku su poslali dres s potpisima svih igrača.