Pretraga

Gledanjem ovih filmova nikada ne biste rekli da su iza kamera nastajale velike svađe

A- A+

Na snimanjima filmova ili serija nerijetko nastanu velike svađe između glumaca, redatelja i ostatka ekipe. Iako gledanjem konačnog proizvoda nikad ne biste rekli da postoji ikakva netrpeljivost, iza kamera atmosfera se znala dobro zahuktati. Pogledajte tko se sve svađao te nije podnosio među filmskim i serijskim postavama.

toutlecine.challenges.fr

Gledamo ih kao najbolje prijatelje, skladnu obitelj ili kao savršene ljubavne parove, no iza kamera glumci koji utjelovljuju te likove često se svađaju ili uopće ne mogu podnijeti. Dok gledatelji komentiraju kako su fenomenalni glumci, nisu ni svjesni što sve prikrivaju glumom. U nastavku vam donosimo nekoliko najvećih svađa koje su buknule iza ugašenih kamera među glumcima.

Jim Carrey i Tommy Lee Jones

Na snimanju filma ‘Batman Forever’ glumci Jimm Carrey i Tommy Lee Jones nisu bili u najboljem odnosu, piše Cinemablend.

– Prišao sam pozdraviti ga, a u tom trenutku on je problijedio. Ustao je, tresući se zagrlio me i rekao mi: ‘Mrzim te. Stvarno te ne volim’. Prešao sam preko toga i upitao ga što ima, našto mi je on odgovorio: ‘Ne mogu više podnijeti tvoje gluposti’, ispričao je jednom prilikom poznati komičar situaciju u kojoj se našao s kolegom Jonesom u kafiću netom prije snimanja.

Ryan Gosling i Rachel McAdams

Utjelovili su glavne likove u jednoj od najpoznatijih filmskih ljubavnih priča, no Ryan Gosling za vrijeme snimanja ‘Notebooka’ zapravo nije mogao podnijeti partnericu Rachel McAdams. Iako su kasnije doista bili u vezi pune tri godine, kad su se tek upoznali nisu im tekli med i mlijeko.

David Duchovny i Gillian Anderson

Koliko god dobro funkcionirali na ekranu, Fox Mulder i Dana Scully nisu uvijek bili u najboljem odnosu iza kamera. David Duchovny i Gillian Anderson, kako otkrivaju, nisu se podnosili. – Prisnost stvara prijezir. Mi smo se svađali oko svega, jednom prilikom izjavila je Anderson.

R2D2 i C3PO

Zvuči nevjerojatno, ali u zategnutim odnosima su bili i roboti iz ‘Star Warsa’ R2D2 i C3PO. – Mislio sam da sam bio jedini s kojim se Anthony Daniels nije slagao, no onda sam saznao kako nije mogao gotovo ni s kim funkcionirati, izjavio je u intervjuu za Metro prije pet godina Kenny Baker koji je igrao R2D2. 

Lucy Liu i Bill Murray

Bill Murray nikako se nije mogao s jednom od tri Charlieva anđela. Lucy Liu koja je utjelovila Alex Munday naljutila se nakon što joj je glumac rekao kako ne zna glumiti. – Odbacit ću svakoga tko radi sa mnom, a ne pokazuje minimum profesionalizma, rekao je Murray za Times of London.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap