Pretraga

Gledatelje Potjere šokiralo pitanje o gumenim bombonima: ‘Čitav moj život je laž’

Gledatelji britanske verzije kviza Potjera jučer su ostali šokirani točnim odgovorom na pitanje vezano uz okus zelenog Haribo bombona. Zbunili su ponuđeni odgovori i natjecateljicu i lovca – oboje su na njega odgovorili netočno.

Screenshot: ITV

– Koji su okusi zelenih gumenih medvjedića u standardnom pakiranju Haribo Starmix bombona?, glasilo je pitanje u jučerašnjoj epizodi britanske verzije kviza Potjera.

Među ponuđenim odgovorima bili su okusi jabuka, limun i jagoda, na što je natjecateljica ustvrdila kako ‘mora biti zelena jabuka’, prenosi metro.co.uk. Isti odgovor odabrao je i lovac Mark Labbett.

I oboje su pogriješili. Naime u Haribo Starmix mješavini koja dolazi u plavom omotu, zeleni medvjedići okusa su – jagode!

Screenshot: YouTube

Štoviše, u pojedinim zemljama i originalnom zlatnom pakiranju Haribo bombona zeleni medvjedići imaju okus jagode. U njemačkoj verziji zeleni Haribo bomboni iz zlatnog pakiranja imaju okus zelene jabuke.

Točan odgovor šokirao je pratitelje britanske Potjere.

– Zahvaljujući Potjeri, upravo sam doznala kako su zeleni Haribo medvjedići okusa jagode, a ne jabuke?! Čitav moj život je laž, napisala je jedna korisnica Twittera.