Pretraga

Glumili i preko 15 godina mlađe likove

A- A+

Dok ste po nekim glumcima mogli vidjeti kako nisu tinejdžeri koje glume, za druge nikad ne biste rekli kako imaju desetak godina više od svojih likova. Pogledajte popis glumaca koji su imali pozamašan broj godina dok su u serijama ili filmovima glumili srednjoškolce.

Najveći kompliment koji glumci mogu dobiti je ponuđena uloga za tinejdžera, iako oni u tom trenutku imaju preko 30 godina. Pogledajte koji su glumci i glumice igrali likove koji su od njih mlađi i preko 15 godina.

Benjamin McKenzie – ‘The O.C.’

Benjamin (25 godina) – Ryan (18 godina)

Po Benjaminu McKenzieu se i moglo primijetiti kako nije tinejdžer, iako je u seriji ‘The O.C.’ glumio Ryana koji je išao u srednju školu.

blog.zap2it.com

Taylor Kitsch – ‘Friday Night Lights’

Taylor (28 godina) – Tim (18 godina)

Za vrijeme 2009. godine, kada se snimao film, Taylor Kitsch je imao deset godina više od lika kojeg je glumio.

vipfanauctions.com

Charisma Carpenter – ‘Buffy the Vampire Slayer’

Charisma (27 godina) – Cordelia (16 godina)

Jedna od najranije snimljenih serija koja se bavila vampirima imala je među likovima Cordeliu, koju je glumila čak 11 godina starija Charisma Carpenter.

www.celebuzz.com

Keiko Agena – ‘Gilmore Girls’

Kieko (30 godina) – Lane Kim (18 godina)

Keiko je rođena 1973. godine u Honolulu, a za vrijeme snimanja serije ‘Gilmore Girls‘ imala je 30 godina. Nitko od gledatelja nije ni posumnjao kako je 12 godina starija od svog lika.

www.pajiba.com

Michael J. Fox (29 Years Old), Back to the Future III (1990) (Marty McFly’s Age: 17)

Michael (29 godina) – Marty (17 godina)

‘Back to the Future’ je film koji je proslavio Michaela J. Foxa te je prvi nastavak snimljen 1985. godine. Ali u trećem nastavku, snimanom 1990. Michael J. Fox je imao 29 godina, a glumio je Martyj koji nije bio ni punoljetan.

www.media-courses.com

Gabrielle Carteris – ‘Beverly Hills 90210’

Gabrielle (32 godine) – Andrea (18 godina)

Gabrielle Carteris je glumila u jednoj od najpopularnijih tinejdžerskih serija svih vremena, ‘Beverly Hills 90210’. Andrea Zuckerman je srednjoškolka koja je imala 14 godina manje od poznate glumice kad je prihvatila ulogu.

www.afterellen.com

Stockard Channing – ‘Grease’

Stockard (34 godine) – Betty (18 godina)

Rekorderka na našoj listi je Stockard Channing koja je glumila Betty u filmu ‘Grease‘, a razlika između stvarne i filmske dobi je bila čak 16 godina.

helovesthemovies.blogspot.com

Glumili i preko 15 godina mlađe likove
Share via
Copy link
Powered by Social Snap