Pretraga

Halilović: ‘Odbio bih Štimca da me sad pozove’

A- A+

gnkdinamo.hr

Izdvojeni članak

Sinovi slavnih očeva drmaju kadetskom reprezentacijom

Alen Halilović, 16-godišnji igrač Dinama i kadetske reprezentacije Hrvatske, izabrat će seniorsku reprezentaciju tek s 18 godina. Time je bar nakratko prekinuo stalna naklapanja o tome hoće li nastupiti za Hrvatsku ili Bosnu i Hercegovinu koja također polaže prava i pokazuje interes za njega.

Madi Dinamov veznjak Alen Halilović neće se odazvati pozivu izbornika Štimca (ako do tada Štimac bude izbornik op. a.) do 18. godine. Do tada se posvećuje Dinamu i pohodu na svoj prvi seniorski naslov. Brinete ili plavuše, Cristiano ili Messi, Modrić ili Džeko, samo su neka od pitanja na koja Halilović odgovara na svom profilu na društvenoj mreži ask.fm.

Mnogobrojna pitanja zanimaju Alenove pobornike, ali i protivnike. Jednog posjetitelja, zanimalo je kakav je Zdravko Mamić, na što je Alen odgovorio, da se baš ne druži s njim, pa nije procjenio.

Od muzike najčešće sluša cajke, a od ostalih sportova zainteresiran je za košarku. Najdraži mu je igrač Kevin Durant. Kako će dio zimskog odmora provesti u SAD-u, pogledat će i utakmicu između Miami Heata i Oklahoma Thundersa, u kojoj će vidjeti sučeljavanje Lebrona Jamesa i svog miljenika Duranta.

Nakon toga čekaju ga pripreme u Brazilu i Međugorju, te nastavak nogometne lige, gdje je Dinamo vodeći, s osam bodova više od Hajduka i utakmicom manje.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap