Pretraga

HBO objavio kada izlazi posljednja sezona megapopularne ‘Igre prijestolja’, fanovi baš i neće biti oduševljeni

A- A+

Serija ‘Igra prijestolja’, nastala adaptacijom književnog serijala autora Georgea R. R. Martina, zaludila je publiku diljem svijeta pa tako i hrvatsku. Za sada je emitirano sedam sezona, a kompanija HBO ovih je dana obznanila kada ćemo moći gledati posljednju, osmu sezonu megapopularne serije.

Igra prijestolja|screenshot: YouTube

Produkcija osme sezone ‘Igre prijestolja’ započela je u listopadu prošle godine, a očekivani završetak sredina je 2018. Iz kompanije HBO jučer su poručili kako će fanovi premjeru posljednje, osme sezone moći gledati tek 2019., ali točan mjesec ostaje nepoznat. To bi značilo da će pauza između dvije sezone trajati dulje od godinu dana.

Izdvojeni članak

Hodor iz Game of Thrones osvanuo u domu na Savi

Osma sezona imat će šest epizoda koje bi trebale otkriti kojoj će od zaraćenih obitelji fiktivnih ‘Sedam kraljevstava’ u ruke doći kontrola nad ‘Željeznim tronom’. Kako su i prethodno najavili iz HBO-a, bit će snimljeno više završetaka serije, kako bi se spriječilo novo ‘curenje’ epizoda i gledatelji ostali u neizvjesnosti.

Iako je narativ serije napredovao izvan događaja u pet objavljenih knjiga ‘Pjesma vatre i leda’, dug razmak između sezona sedam i osam autoru Georgeu R. R. Martinu ovo će biti dobra prilika da dovrši jedu ili dvije nove knjige iz serijala, na kojima je ljetos izjavio da radi.

Redatelji posljednje sezone ‘Igre prijestolja’ bit će David Benioff i D.B. Weiss, David Nutter i Miguel Sapochnik, a scenaristi također David Benioff i D.B. Weiss te Bryan Cogman i Dave Hill.

HBO objavio kada izlazi posljednja sezona megapopularne ‘Igre prijestolja’, fanovi baš i neće biti oduševljeni
Share via
Copy link
Powered by Social Snap