Hip hop dvojac Tram 11 ušao u povijest: Ovo još nikome nije uspjelo

Ako je netko i sumnjao da je dvojac Tram 11 najvažnija hrvatska hip hop grupa, vjerujemo da se sada uvjerio u to. Naime, 45 dana prije koncerta, koji će se simbolično održati 11. 11. u velikoj dvorani Doma sportova, ulaznice su rasprodane!

foto: PR
Nevjerojatno! Povratnički koncert dvojca Tram 11 nakon 14 godina pauze

Kako navode organizatori, ponovno okupljeni hip hop dvojac time su postali hrvatski izvođači s najbrže rasprodanim dvoranskim nastupom, jer u modernoj domaćoj glazbenoj povijesti, nitko nije počistio sve ulaznice čak mjesec i pol uoči održavanja koncerta.

Tako će General Woo i Target zajedno nakon 14 godina pauze izaći pred više od 8.000 ljudi u Domu sportova.

Prvo su za 18 dana rasprodali mali Dom sportova još u travnju, radi čega je koncert prebačen u veliku dvoranu, da bi evo 45 dana uoči koncerta, rasprodali i taj ogromni prostor.

Inače, u zadnje vrijeme uspavana zagrebačka hip hop scena, u drugoj polovici 90-ih izrodila je niz značajnih reperskih imena, od kojih će se nekolicina njih pojaviti na sceni Doma Sportova, kao gosti neprikosnovenih Targeta i Generala Wooa.

– Dolaze nam Bolesna braća, Renman, Ivana Husar, Ink – bivši član Elementala i, naravno, Frx, rekli su članovi Tram 11-a za Jutarnji list.

 

 

Odgovori