Pretraga

Hrvatska na Eurosong šalje šest pjevača iz pet različitih klapa

A- A+

Hrvatska se već tri godine nije uspjela kvalificirati u finale Eurosonga, a ove će godine to pokušati sa Super Klapom koja će izvoditi pjesmu ‘Mižerja’. Super Klapu čini šest mladih, ali iskusnih, pjevača iz pet različitih klapa koje je birao producent klapskog pjevanja Mojmir Čačija. Poslušajte kako zvuči refren pjesme koju Hrvatska šalje u Švedsku na Eurosong.

Odabrano je šest pjevača Super Klape koja će predstavljati Hrvatsku na Eurosongu u Švedskoj. Producent klapskog pjevanja Mojmir Čačija izabrao je izvođače te napisao vokalni aranžman za pjesmu ‘Mižerja‘, a glazbeni producent je Nikša Bratoš u suradnji s Draganom Brnasom.

Izabrani pjevači iz 5 klapa su:

  • Prvi tenor – Marko Škugor, klapa Kampanel

  • Drugi tenor – Ante Galić, klapa Sinj

  • Prvi bariton – Nikša Antica, klapa Kampanel

  • Drugi bariton – Leon Bataljaku, klapa Crikvenica Bas – Ivica Vlaić, klapa Sebenico

  • Bas – Bojan Kavedžija, klapa Grdelin

Hrvatska se natječe za prolaz u finale na prvoj polufinalnoj večeri koja je na rasporedu 14. svibnja, dok se finale održava 18. svibnja. Posljednje tri godine naši predstavnici nisu se uspjeli kvalificirali u finale, počevši od grupe Femminem koja je 2010. godine završila na 13. mjestu, zatim Daria na 15. i prošlogodišnja predstavnica Nina Badrić kojoj su falila samo tri boda do finala.

Poslušajte refren ‘Mižerje’ kojom še Super Klapa pokušati prekinuti niz neuspjeha.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap