Pretraga

Hrvatsko-srpske svađe na YouTubeu

A- A+

Pokušajte pronaći bilo koju hrvatsku ili srpsku pjesmu na YouTubeu bez uvredljivih komentara i rasprava, koji vam čitajući ih zagorčaju cijeli dan. Zašto nikako ne mogu shvatiti da ni Thompsona, Cecu ni nekog trećeg ne zanima koje budale na njihove hitove pišu komentare o tome tko je koga ubio, tko je započeo rat i slične stvari. Danas smo odlučili izvući najzanimljivije, točnije, najgluplje YouTube komentare proizašle iz hrvatsko-srpskog klinča.

Ne smijemo biti ograničeni samo na muziku, jer se Hrvati i Srbi patriotski ponašaju i pišu srcedrapajuće komentare na bilo koji video zapis koji pogleda i jedna i druga strana. Tako pronalazimo hrvatsko-srpske sukobe na muzici, sportu, filmovima, drugim riječima na svemu. Kada bolje razmislimo možda bi idealna stvar bila kada bi se nama i dragim nam susjedima zabranilo komentiranje, jer nam ovako pokvare svaki video. Ali moramo priznati da su nas neki toliko nasmijali da bi bilo šteta uskratiti takve izjave i pametovanja.

Pravopis na nivou

Auuu čoveče koliko si ti nepismen. Kao da nisi čuo za tačku ili zarez… I daaaa, piše se JE LI a ne JELI… Malo gramatiku u šake a manje pametovanja, jedan je od komentara koji se odnose na gramatičke pogreške u pustim pametnim izjavama hrvatske strane. No nije ni druga strana previše gramatički osviještena.  

Kletve i psovke

Trebamo li napominjati kako nije riječ o nekoj domoljubnoj pjesmi, nego se spletom okolnosti Hrvati i Srbi uvijek nekako nađu u sukobu. Tako smo naletjeli i na brojne kletve, a jednu imate priliku vidjeti i ovdje.

Pronađe se i pokoji prorok

U moru različitih komentatora, ne nedostaje ni proroka, vračara i gatanja.

Odlični poznavatelji povijesti

 

Ne biste vjerovali do koliko smo nepoznatih i sumnjivih informacija naišli. Tako na kraju ne znaju ni tko je protiv koga ratovao, ali je najvažnije da se uključe u rasprave i blate jedni druge. O brojkama koje navode nema smisla ni govoriti.

Pokušaji mirenja

Proradi katkad i glas razuma pa pokušava pomiriti brojne komentatore. Sad ne znamo tko je tu gori, ovi koji vode rat koji nikamo ne vodi ili ovi koji pokušavaju smiriti gomilu maloumnih budala.

Dok drugi, koji su nama iskreno zanimljiviji, usred cijele rasprave bace komentar koji nema veze s vezom.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap