Pretraga

Huligani iz gimnazije: ‘Štreberski’ četverac koji zabavlja tisuće vršnjaka u regiji

A- A+

Četvorica učenika iz Treće gimnazije u Sarajevu, vodi Facebook grupu ‘Huligani iz gimnazije’ putem koje nasmijavaju tisuće vršnjaka iz Hrvatske, Srbije, Crne Gore te naravno Bosne i Hercegovine. Naime, prvo su registrirali YouTube kanal na koji postavljaju igrokaze u kojima glume sami, a radi lakše promocije uradaka su zatim pokrenuli stranicu na najpopularnijoj društvenoj mreži. I uistinu im izvrsno ide, obzirom da na YouTube kanalu imaju gotovo 40.000 pretplatnika, a na Facebooku su se približili brojci 60.000 fanova. Svoje radove će uskoro napokon i unovčiti, a otkrivaju nam i podržavaju li ih profesori u njihovim objavama, kakve imaju prosjeke i još niz drugih pojedinosti.

Foto: Facebook

Četiri učenika iz sarajevske Treće gimnazije, pokrenuli su YouTube kanal Huligani iz gimnazije te su svojim duhovitim video klipovima osvojilo tisuće mladih u zemljama okruženje. Koje su im teme najčešća inspiracija, podržavaju li ih profesori u objavama te kakav prosjek imaju u školi, otkrili su nam sami.

Izdvojeni članak

Labinski srednjoškolci duhovitošću osvojili kolege iz cijele zemlje

Svi imamo prosjek 5.0 – znači podjednaki smo huligani

‘Huligani iz gimnazije’ govore da su im omiljene teme za objave one u kojima se mogu pronači njihovi vršnjaci, a pri tome i lijepo nasmijati. Zanimalo nas je i koja je razlika između njih i ‘huligana iz strukovne škole’.

– Razlika je u tome što mi ne skraćujemo razlomke do kraja, a oni skraćuju, u svome stilu odgovaraju Sarajlije.

Obzirom da često kroz objave provlače osobine ‘štrebera’ pitali smo je li to humor na vlastiti račun.  

– Mi smo naravno odlični učenici. Svi smo 5.0 tako da niko nema manji prosjek. Svi smo podjednaki huligani, nema neke razlike, objašnjavaju.

Nismo ih željeli uznemiriti, ali samo po sebi se nametnulo pitanje što rade preko ljetnih praznika.

– Joj, ovo nas pitanje pogađa u centar kružnice. Ljetni raspust je najteže doba za svakog huligana. Nama se čini kao vječnost i jedva čekamo da prođe. Uglavnom to su dani najveće tuge u našim životima, priznaju vidno potreseni.

Izdvojeni članak

‘Dnevna doza poruka roditelja’ oduševljava s čudnim porukama mama i tata

Profesori nas podržavaju jer ne objavljujemo neukusan sadržaj 

Obzirom da ‘Huligani iz gimnazije’ vole rješavati zadatke postavili smo im jedan:

Huligan iz gimnazije uleti s matematičkim fazonom curi, a ona ga ne shvati. Što on napravi?

Vrlo jednostavno, kulturno joj kaže da nije cura za njega i ode od nje.

Svojim su humorističnim objavama itekako prešli granice BiH. No podršku imaju i u svojoj omiljenoj ustanovi.

– Većina profesora zna za naše klipove i podržavaju nas maksimalno iz razloga što mi nemamo nikakav neukusan sadržaj, nikad ne psujemo niti imamo bilo kakvu vrstu perverznih šala, objašnjavaju ovi učenici Treće gimnazije u Sarajevu.

Spomenuli smo neke od njihovih impresivnih brojki, poput nešto manje od 40.000 pretplatnika na YouTube kanalu te gotovo 60.000 fanova na Facebooku. Priznaju da očekuju uskoro od svega toga i neki novac.

– Prezadovoljni smo ovim brojkama i ponosno možemo reći da imamo fanove širom Balkana. Javljaju nam se često ljudi iz Hrvatske, Srbije, Crne Gore i naravno iz BiH. Uskoro bi trebali dobiti prvu ‘platu’ od Youtube-a pa se nadamo da ćemo u budućnosti zarađivati pristojan novac, iskazuju nam svoja opravdana očekivanja.

Do sada su obajavili veliki broj video klipova, a posebno su ponosni na Ligu Kvadrata, HiG na ekskurziji, Prosjecizam, Izlazak sa curom: očekivanja i stvarnost i Gimnazijalci igraju košarku.

Sa svojim radom svakako nastavljaju i dalje, a vama u svome stilu šalju završnu poruku.

‘Za kraj bi svima poručili da redovno uče i da imaju što bolji prosjek!’

Huligani iz gimnazije: ‘Štreberski’ četverac koji zabavlja tisuće vršnjaka u regiji
Share via
Copy link
Powered by Social Snap