Pretraga

Idealni filmovi za ranjivu fazu nakon prekida veze

A- A+

Kad vam djevojka ili dečko slome srce, većinom krećete u potragu za pjesama ili filmova pomoću kojih ćete prebroditi tu fazu u kojoj ste jako ranjivi. Osim tone slatkiša kojima se svakodnevno pretrpavate, jadikovanja najboljim prijateljima te nadanja da su vaši bivši partneri nesretniji od vas, pogledajte koje filmove trebate pogledati kako bi se što prije oporavili od ljubavnih jada u kojima ste se našli.

www.fanpop.com

Sretni ste i zaljubljeni preko ušiju, uživate sa svojim partnerima, ali vam onda netko od njih slomi srce. Prirodan slijed događaja je da padate u depresiju, kukate, plačete i proklinjete trenutak kad ste se zaljubili. Uz određeni popis pjesama koji će vam u tim trenucima pomoći, pogledajte koje filmove trebate pogledati kako biste se oporavili od prekida veze.

‘Eternal Sunshine of the Spotless Mind’

Jedan od filmova koji biste svakako morali pogledati kako bi vam se srce zacijelio je ‘Eternal Sunshine of the Spotless Mind‘ gdje glavne uloge tumače Jim Carrey i Kate Winslet. Naime Joel i Clementine se upoznaju u vlaku, nakon čega kreće njihova duhovita ljubavna romansa. Kad ovaj, naizgled čudan, par shvati kako postaju melankolični i da im veza ne funkcionira kako bi trebala, odluče izbirsati sjećanje na svaki dan koji su proveli zajedno.

‘500 Days of Summer’

Zooey Deschanel, svima poznatija po ulozi Jessie u seriji ‘New Girl’, glumi djevojku Summer koja ne vjeruje kako postoji istinska ljubav. Upoznaje Toma (Joseph Gordon-Levitt) koji odmah padne na nju te je potpuno drugačijeg mišljenja. ‘500 Days of Summer‘ postao je jedan od najpoznatijih ljubavnih filmova koji liječi slomljena srca upravo zato što je ženski lik netipičan, a muškarac vjeruje u sve ono što nije svojstveno holivudskim frajerima.

‘Forgetting Sarah Marshall’

Jason Segel, ilitiga popularni Marshall, glumi jadnika kojeg nakon pet godina veze napuca djevojka Sarah Marshall (Kristen Bell) te on slomljenog srca odluči otići na ljetovanje na Havaje. No u istom hotelu sretne Sarah s novim dečkom, zbog čega poludi, ali mu uskoro u pomoć pristiže recepcionerka Rachel (Mila Kunis).

‘Serendipity’

Ljubavna priča koja će vam sigurno pomoći u najranjivijoj fazi nakon prekida je ‘Serendipity‘. John Cusack i Kate Beckinsale glume Johnatana i Saru koji se upoznali jedne noće, a nakon toga godinama nisu uspjeli pronaći jedno drugoga. Već kad su prestali tragati, sudbina ih je ponovno spojila te su se zaljubili. Uskoro su prekinuli, no uvjerili su se kako će im se životi sigurno opet u budućnosti ispreplesti te da će završiti skupa.

‘The Holiday’

Ljubavni problemi natjeraju Amandu (Cameron Diaz) i Iris (Kate Winslet) da preko interneta pronađu idealno mjesto za odmor. Obje nalete na isti oglas, gdje je ponuđena na određeno vrijeme zamjena životnog i stambenog okruženja. Tako se nakratko Amanda preseli u Irisinu skromnu kućicu u Englesku, a Iris dođe u Amandinu luksuznu vilu u Ameriku. No osim odmora, obje pronađu nove ljubavi u svom životu.

‘Someone Like You’

Ashley Judd, Greg Kinnear i Hugh Jackman su glumačka postava koja će vas natjerat da bar na kratko prestanete razmišljati o bivšima. U filmu ‘Someone Like You‘ Jane je kolumnistica koja nakon bolnog prekida s dečkom kreće optuživati sve muškarce da su prevaranti, no u njen život uđe Eddie, koje živi pomalo nemoralnim načinom života, zbog kojega Jane vrlo brzom promijeni mišljenje.

‘Catch and Release’

Catch and Release‘ je romantični film u kojemu Jennifer Garner glumi Gray koja se teško nosi sa smrću svog zaručnika, pogotovo kad otkrije što je sve skrivao od nje. Dok oplakuje svoju tužnu sudbinu, Gray se druži sa zaručnikovim prijateljima, među kojima je i ženskaroš Fritz (Timothy Olyphant). Uskoro ostane bez novca pa se useli kod prijatelja, no onda dozna kako je iza bivšeg zaručnika ostao bankovni račun s milijun dolara te da od toga mjesečno 3 000 dolara odlazi u ruke nepoznatoj maserki.

‘Anger Management’

Po prirodi smiren i neagresivan Dave (Adam Sandler) završi na sudu nakon čega dobije opciju ili odlazak na terapiju kontroliranja bijesa, ili odlazak u zatvor. Dave naravno izabere terapiju kod doktora Buddyja (Jack Nicholson) koji mu uvede revoluciju u život, pogotovo kad se useli u njegov stan. Buddy nema dlake na jeziku, što je rezultiralo brojnim spačkama i zlobnim komentarima na račun Daveove nove djevojke Linde (Marisa Tomei).

‘Jersey Girl’

Uspješan njujorški izdavač Ollie (Ben Affleck) postaje samohrani otac djevojčice Gertie, nakon što mu umre supruga Gertrude (Jennifer Lopez). Budući da se nije najbolje snašao u novonastaloj situaciji, izgubi posao, padne u depresiju pa se preseli kod oca u New Jersey. No uskoro upoznaje djevojku Mayu koja radi u videoteci te mu se počinje mijenjati život.

Idealni filmovi za ranjivu fazu nakon prekida veze
Share via
Copy link
Powered by Social Snap