Pretraga

Iggy Biznis objavio božićni hit: Otkrio nam je i gdje će za Novu

A- A+

Domaća glazbena scena bogatija je za još jednu božićnu pjesmu. Ovaj put Božić nam na velika vrata ulazi u trap stilu. Za to se pobrinuo Iggy Biznis, izvođač koje bi trebali znati svi ljubitelji trapa. ‘Djede, kaj da radim?’ pita se Iggy u svom hitu, a mi smo ga, između ostalog, pitali i gdje će za Novu.

screenshot: YouTube

Volim božićnu atmosferu i božićne pjesme, a svake godine želim napisati jednu jer mi je to ful zabavno, kaže Iggy Biznis.

Sve popularniji traper predstavio nam je u petak svoju novu pjesmu,’Djede, kaj da radim?’.

POGLEDAJTE VIDEO:

– Najprije mi je pala ideja da ovaj put stvar bude brza i plesna, a riječi sam kasnije napisao iz nekog osobnog iskustva, jer se za blagdane uvijek sjetim kako sam tijekom godine mogao sveukupno biti bolji i više paziti na sebe i na druge, iskreno će Igor Glodić, kako se ovaj traper u stvarnosti zove.

(Ok, moramo priznati da ga nismo pitali možemo li mu objaviti pravo ime. Sori, Iggy).

S prijateljem Nikšom Modrićem dosad je objavio nekoliko pjesama. Najpoznatije su možda Pripreme za Zrće, a ni Iggyjev Vikend nije nepoznata stvar.

Izdvojeni članak

10 filmova koje morate pogledati za vrijeme božićnih blagdana

Zanimalo nas je što planira u idućoj godini.

– U 2020. planiram izbaciti novi album i snimiti dosta skečeva s Nikom te se općenito truditi biti što aktivniji i produktivniji na YouTubeu jer sam shvatio da me to najviše veseli u životu, ističe Biznis.

A kakav bi to bio autor božićnog hita da drugima ne čestita blagdane.

– Za Božić želim svim ljudima puno ljubavi, sreće i zdravlja, poželio je Iggy.

 

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Igor Glodić (@iggy_bizz)


I dok on Djedicu ispituje kaj da radi, mi smo ga, zato što vjerujemo da zna isfurat’ dobre partije, pitali gdje će za Novu.

– Za Novu ću otići na još jedan party koji organiziraju moji bliski frendovi Rac i Role, oni su kraljevi noćnog zivota, otkrio nam je Iggy.

Copy link
Powered by Social Snap