Pretraga

Instagram uvodi veliku novost koja će olakšati razmjenu poruka putem te mreže

A- A+

Vjerojatno ste primijetili kako desktop verzija Instagrama ima mogućnosti različite od onih kakve ima aplikacija. Tako uopće nije moguće putem te verzije slati ili čitati poruke. No, i to bi se uskoro moglo promijeniti.

foto: pixabay

Kako piše Independent, Instagram će konačno omogućiti korisnicima dopisivanje putem desktop verzije. Kompanija uvodi direktno dopisivanje i putem weba, čime će korisnici konačno moći razmjenjivati poruke i putem računala, ne samo mobitela.

Izdvojeni članak

Doznajte kojih je pet objava iz 2019. na Instagramu prikupilo najviše lajkova

Ova nova značajka trenutno je u fazi testiranja, potvrdili su to iz Instagrama. Još uvijek nije dostupna velikom broju korisnika, ali je vrlo vjerojatno da će uskoro postati, navodi Independent.

Direktne poruke na desktop verziji Instagrama imat će iste funkcionalnosti kao i one u mobilnoj aplikaciji – korisnici će moći otvoriti novi razgovor, dijeliti objavu unutar razgovora, ‘lajkati’ poruku te će korisnici moći vidjeti obavijest da su dobili poruku.

Ova promjena dolazi nakon objave Facebooka, ‘materinske’ kompanije, da rade na objedinjenju alata za dopisivanje i to tako da će korisnici na jednom mjestu moći razmjenjivati poruke s Instagrama, WhatsAppa i Facebook Messengera.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap