Pretraga

[INTERVJU] Hiljson Mandela i Goca R.I.P.: ‘Bog gušta KUKU$’

A- A+

Prije nekoliko dana su izbacili novi Glupi tejp iza kojeg su izbacili i spot za pjesmu Bode Miller, osvajaju trending i Deezer ljestvice u Hrvatskoj i Srbiji, a uskoro možemo očekivati još noviteta. To je KUKU$, najjači trap sastav sa zagrebačke scene. Priveli smo ih na razgovor i otkrili različite dimenzije koje se skrivaju iza njihovih tvrdih versova.

Hiljson Mandela & Goca R.I.P.

Otkako su izbacili svoj prvi hit “Pare” Goca R.I.P, Hiljson Mandela i Iso Miki, trojac koji čine trap sastav KUKU$ se ne zaustavljaju. U pet godina djelovanja izbacili su čak osam projekata i postali prepoznatljivi na hip-hop sceni Hrvatske, ali i šire. Svojim zvukom pomiču granice svega što smo do sad mogli čuti, a tekstovima kroz koje govore ono što im je na pameti zabavljaju svoju veliku publiku.

Zadnje što smo mogli čuti i vidjeti od njih stvar je pod nazivom “Bode Miller” kojeg su snimili u suradnji sa srpskim reperom Surrealom. Otkad su izbacili video na Bassivityju, došli su na trending i u Hrvatskoj i u Srbiji, i nemaju namjeru od tamo uskoro nestati.

Koliko im je bitan trending, a koliko trening, koji od njih je najveći Slaven te što dalje možemo očekivati samo su neke od stvari koje smo saznali u druženju s KUKU$om na našim Ravnicama. Pogledajte cijeli intervju u videu.

[INTERVJU] Hiljson Mandela i Goca R.I.P.: ‘Bog gušta KUKU$’
Share via
Copy link
Powered by Social Snap