Pretraga

iOS aplikacije za učenje preko interneta

A- A+

Obrazovanje se diglo na novu razinu, pa sada možete učiti i preko interneta. Online se može pronaći mnoštvo korisnik informacija, stoga donosimo pet aplikacija za iOS koje vam u tome mogu značajno pomoći.

Na internetu je sve više web servisa  i usluga koje možete koristiti kako biste se obrazovali ili naučili nešto više o temi koja vas zanima. TUAW.com donosi pet resursa koja imaju iOS aplikacije koje vam uvijek mogu biti dostupni.

Izdvojeni članak

Trojka s FER-a napravila aplikaciju zbog koje učenje postaje zabavno

iTunesU

iTunes je besplatni Appleov obrazovni resurs, a aplikacija omogućuje pristup stalno rastućem digitalnom katalogu tečajeva s vodećih sveučilišta i drugih institucija. Postoji preko 600 tisuća besplatnih predavanja, knjiga i video zapisa koji su vam lako dostupni.

Khan akademija

Također besplatna aplikacija koja nudi tečajeve koji pokrivaju matematiku, prirodne znanosti, humanističke znanosti i još mnoštvo toga. Dostupno je preko 4200 video zapisa, a baza se konstantno osvježava novim edukativnim materijalima.

TED

TED nudi razgovore s nekim od briljatnih umova i vrhunskih mislilaca našeg doba. Iako to nisu pravi tečajevi, kolekcija TED video zapisa će kod vas probuditi nove ideje i natjerati vas na razmišljanje.

Izdvojeni članak

Četiri tipa aplikacija koje svaki student treba imati

Lynda.com

Na ovom se servisu nalaze ogromni broj video tečajeva koji će vam pomoći da naučite programirati, koristiti svoj fotoaparat, kreirati sliku u Photoshopu i još mnogo toga. Za ovo vam je potrebna pretplata kako biste pristupili sadržajima za iPhone i iPad.

Pluralsight

Ovo je razvojna i informatički usmjerena web stranica koja nudi tečajeve za Microsoftove tehnologije kao što su Sharepoint, web tehnologije poput HTML5, programirajne za iOS i još mnogo toga. Za Pluralsight vam također treba pretplata.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap