Pretraga

Ismijavanje zagrebačkih princeza s fotografija

A- A+

Free Style Second novi je video uradak ekipe Azastone koji plijeni pažnju korisnika na YouTubeu. Snimili su pjesmu u kojoj ismijavaju zagrebačke princezice koje na fotografijama izgledaju fenomenalno, a čim se ugase kamere i fotoaparati kao beskućnici koji skupljaju boce po otpadu.

Zbog skupih cipela odričemo se hrane

Poznato nam je kako su Hrvati narod koji obožava komplimente na svoj izgled i kako se svim silama trude u medijima izgledati savršeno. Kako je u posljednje vrijeme postalo popularno fotografiranje po zagrebačkim ulicama, što rezultira slikama koje su sve samo ne prikaz stvarnosti, ekipa Azatone je odlučila snimiti pjesmu pod nazivom Free Style Second o tom trendu. Ne ismijavaju samo djevojke, nego i mladiće koji su na objavljenim slikama savršeni, a znamo kako su iza kamera obični ljudi koji kupe par skupih cipela pa mjesec dana nemaju novca za hranu.

Ubojiti tekst s lošim repanjem

Iako se većina komentara odnosi na loše repanje, svi su se složili oko toga da je Azastonov tekst fenomenalan i odaje pravu sliku zagrebačkih princeza i prinčeva. Ovako glasi jedan od stihova Free Style Seconda:

Zašto toliko držimo do lažnog izgleda i mislimo da najbolju reputaciju stječemo upravo preko njega? Vjerojatno odgovor trebamo tražiti među brojnim modnim savjetnicima čije su ruke sigurno upletene u širenje ovog totalno nepotrebnog trenda. Dragi naši imamo mi važnijih razloga za brigu od onih tko je što obukao, kome se na slici vidi celulit i koliko ćemo potrošiti na puste pilinge i tretmane.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap