Pretraga

Ista tema u hrpi loših filmova

A- A+

Koliko jedna tema može biti dobra da se po njoj snimi hrpa kvalitetnih filmova? Možda i može, ali popis koji smo vam mi sastavili definitivno ne spada u kategoriju dobrih filmova. Svi se oni vrte oko djevojaka koje su iz male sredine došle u veći grad te žele postati pjevačice, a nijedan nije toliko vrijedan da na njegovo gledanje utrošite svoje slobodno vrijeme.

Talentirana djevojka želi postati pjevačica, ali se na putu do slave susreće s raznim problemima, kako ljubavnim tako i profesionalnim. Pogedajte popis filmova koji se bave istom tematikom te na koje ne biste trebali gubiti svoje dragocjeno vrijeme.

www.novafm.com.au

Glitter

Mariah Carey se nije osobito proslavila ulogom Billie Frank u filmu koji sadrži autobiografske elemente. U izgradnji pjevačke karijere pomogao joj je DJ s kojim je bila u vezi, ali nižući uspjeh za uspjehom sve se više udaljava od njega.

Crossroads

Britney Spears je glumila Lucy Wagner koja je odlučila ostvariti svoje snove i postati uspješna pjevačica. Film se nije svidio ni kritičarima ni fanovima. Svi su razočarani samom pričom, ali i glumačkim sposobnostima popularne pjevačice.

Coyote Ugly

‘Coyote Ugly‘ je jedini film s tematikom pjevačice u usponu u kojemu glavnu ulogu ne tumači popularna pjevačica, nego glumica Piper Perablo. Kantautorica Violet Sanford ima strah od javnog nastupa s kojim se na kraju uhvati u koštac, naravno uz pomoć Kevina koji se zaljubi u nju.

Burlesque

Burlesque‘ je još jedan u nizu filmova čija se radnja vrti oko djevojke Ali koja putuje u veliki grad kako bi postala pjevačica. Zapošljava se u klubu gdje joj mentorica pomaže na putu do slave. Naravno da su i u ovom filmu upetljani ljubavni problemi, kao i u svim prethodno navedenima. Za razliku od Britney, Christina Aguilera je pokupila dosta pozitivnih kritika na račun glume.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap