Pretraga

Ivan Sinčić pokazao petlju kao političar te se pojavio u kvizu Potjera

A- A+

Ivan Vilibor Sinčić koji je na posljednjim predsjedničkim izborima bio zapažen kandidat Živog zida, povukao je još jedan potez, koji bi se usudilo napraviti jako malo političara. Nastupio je na kvizu Potjera, a ono što se zasada zna je da je odgovorio na sedam pitanja u početnoj, brzopoteznoj fazi te da se ni u kojim slučaju nije izblamirao.

Foto: Živi zid

Kandidat Živog zida na posljednjim predsjedničkim izborima Ivan Vilibor Sinčić, koji inače studira FER, nastupio je u kvizu Potjera, koji se emitira na HTV-u. Emisija će biti prikazana šestog svibnja, a ono što se zna je da je odgovorio na sedam pitanja u početnoj, brzopoteznoj fazi.

– Uopće se nije koristio kvizom za samopromociju, čak se od toga maksimalno suzdržavao i bio apsolutno korektan, napisao je Dean Kotiga na svom Facebook pageu.

Kako pravila nalažu da natjecatelji ne smiju ništa komentirati dok se emisija ne prikaže, u tom tonu je na najpopularnijoj društvenoj mreži status objavio Sinčić.

– Bio sam u kvizu Potjera. Ne smijem ništa komentirati dok se ne emitira, napisao je na Facebooku.

Ponovimo još jednom da se emisija prikazuje šestog svibnja, kada ćemo svi skupa doznati jesu li SInčić i ostalo troje njegovih suigrača uspjeli poraziti Kotigu i doći do novca.

Foto: naffer/imgur

Ivan Sinčić pokazao petlju kao političar te se pojavio u kvizu Potjera
Share via
Copy link
Powered by Social Snap