Pretraga

Ivica i Marica dočekali svoj film

A- A+

Gledali smo nekoliko verzija Snjeguljice i Crvenkapicu pa je sad došla na red bajka o Ivici i Marici. Radnja filma će se razlikovati od one u originalnoj bajci jer će Ivica i Marica biti lovci na vještice. Glavni glumci su popularni Jeremy Renner i Gemma Arterton.

Hansel and Gretel Witch Hunters je novi bajkoviti film, s nešto drugačijom radnjom. Ivica i Marica su doživjeli traumatično iskustvo kad ih je zarobila zla vještica s namjerom da ih ubije. Kako su uspjeli izvući živu glavu, nekoliko godina stariji, imaju samo jedan cilj u životu – ubijanje vještica.

insidemovies.ew.com

Ivica i Marica u lovu na vještice

Nakon brojnih bajkovitih ekranizacija, svoj je red dočekala i bajka Ivica i Marica. Pod redateljskom palicom Tommya Wirkolea, film će prikazati život odraslih Ivice i Marice koji se drže svog zacrtanog cilja.

Jeremy Renner i Gemma Arterton glume brata i sestru, Hansel  i Gretel, koji nakon proživljene traume i bijega iz kuće medenjaka odluče svoj život posvetiti lovu i ubijanju vještica. S nevjerojtnim naoružanjem uspješno ubijaju zla stvorenja koja im se nađu na putu. U jednom trenutku vještica otima petero djece iz sela, a Hansel i Gretel bez razmišljanja kreću u lov.

Premijera filma pomjerena zbog Rennerove rastuće popularnosti

Film je trebao stići u kina još u ožujku ove godine, ali je Paramount odgodio premijeru za siječanj 2013. godine, zbog rastuće popularnosti Jeremyja Rennera, prenosi Mojtv.hr.

– Ovo bi zaista trebalo uspjeti globalno. Međunarodni profil Jeremyja Rennera trebao bi biti u sjajnom stanju nakon Nemoguće misije 4, Osvetnika i Bourneovog naslijeđa – rekao je Nikki Finke, jedan od izvršnih direktora Paramounta.