Pretraga

Iz Facebooka stiže nova aplikacija koja će promijeniti chat

A- A+

Nova aplikacija za iPhone i iPad uređaje donosi Facebook, a radi se o ‘chat heads’, koja omogućuje komuniciranje s prijateljima na chatu iako u tom trenutku radite i neke ostale stvari.

Facebook ne staje s promjenama i unaprijeđenje ponude, pa su sada izbacili i novu aplikaciju koja će uskoro biti dostupna svima, a radi se o aplikaciji ‘chat heads’. Iako neobičnog naziva, ova bi aplikacija mogla biti prilično korisna, jer će omogućavati ‘chatanje’ s kontaktima, dok radite ostale stvari, poput čitanja objava na news feedu.

Izdvojeni članak

Pet bizarnih smartphone aplikacija

Facebook Inc. aplikaciju je imenovao ‘chat heads’ zato jer u trenutku dobivanja poruke od prijatelja, njegova profilna slika se pojavi na ekranu iPhonea ili iPada. ‘Chat heads’ su dio veće integraciije koju Facebook radi s Home app, međutim  korisnici će ipak za razliku od korisnika Home app-a morati ostati unutar Facebook aplikacije kako bi mogli koristiti ‘chat heads’. 

Update je već moguć putem Appleovog App storea, ali u Facebooku kažu kako će ‘chat heads’ svima biti dostupan kroz nekoliko tjedana, piše Huffington Post.

Iz Facebooka stiže nova aplikacija koja će promijeniti chat
Share via
Copy link
Powered by Social Snap