Pretraga

Izazivamo vas da postavite najteže kviz pitanje o Europskoj uniji

A- A+

Ljubitelj ste kvizova, a još više volite dobro postavljeno pitanja? Shvaćate da precizno postavljeno pitanje može i najlakšu informaciju učiniti preteškom za pogoditi? Onda imamo savršen izazov za vas! Želimo čuti najteže moguće pitanje o Europskoj uniji. Pitanje postavite u sustav kvizovi.srednja.hr u temu Europska unija, a sami korisnici će svojim odgovorima odrediti koje je pitanje najteže! Neka igre započnu!

Zastave članica Europske unije | foto: pixabay.com

Ako mislite da ste poseban mastermind za postavljanje pitanja, a jedna od želja vam je profesionalno se baviti postavljanjem kviz pitanja, ovaj izazov je za vas! U suradnji s Uredom Europskog parlamenta u Hrvatskoj osmislili smo ovaj izazov u kojem tražimo najteže pitanje o Europskoj uniji u sustavu kvizovi.srednja.hr!

Ovaj sustav svojevrsna je platforma za razmjenu znanja. Funkcionira kao sustav kvizova, a pitanja su podijeljena u teme i podteme.

Mi tražimo najteže pitanje u temu Europska unija. U ovoj temi trenutno se nalazi samo dvije podteme i to Članice i Europski parlament. Možete postaviti pitanje u jednu od tih tema ili kreirati svoju podtemu.

Pitanja se mogu odnositi na bilo što povezano s Europskom unijom, od kultura pojedinih država do politika koje su donesene na razini različitih tijela EU. Pustite mašti na volju, ali samo se potrudite da pitanje bude što teže!

Težinu pitanja odredite će sami korisnici odgovarajući na pitanja. Što više njih netočno odgovori na vaše pitanje, to je vaše pitanje teže! Sustav mjeri težinu pitanja prema točnim, odnosno netočnim odgovorima korisnika, a koliko je teško pitanje možete vidjeti kod svakog pitanja desno u gornjem kutu.


Najveća razina težine pitanja je 10, što znači da je većina korisnika netočno na njega odgovorila. Pokušajte postaviti pitanje koje će biti toliko teško!


Imamo i nekoliko preporuka koje će vam pomoći da vaše pitanje bude što atraktivnije. Prvo, postavite više pitanja unutar jedne podteme kako bi si povećali šansu da upravo vaše pitanje bude najteže. Drugo, pazite da pitanja koja postavljate budu jasna, da imaju vremensku odrednicu te da budu gramatički točno napisana.

Uz svako pitanje koje postavite možete staviti i fotografiju, a isto je moguće staviti i u odgovore. Na taj način svoja pitanja možete učiniti vizualno privlačnijima i popularnijima.

Ulogirajte se u sustav mailom ili povežite već postojeći Facebook ili Google profil ili povežite svoj AAI identitet. Prilikom ulaska u sustav, postavite grad iz kojeg dolazite te školu koju pohađate i/ili koju ste završili – na taj način se možete povezati s vašim drugim kolegama.
Okušajte se u postavljanju pitanja i postavite najteže!

Share via
Copy link
Powered by Social Snap