Pretraga

Izvrsni traileri za filmove koje jedva čekamo

A- A+

Prije deset dana stupili smo u drugu polovicu 2014. pa se mogu rezimirati filmska postignuća prvog dijela godine. Od hollywoodskih naslova koji su opravdali očekivanja u prvih šest mjeseci 2014. ističu se Blue Rain, The Grand Budapest Hotel i Coherence. Među onima, koji su svakako podbacili su Transcendence, The Legend of Hercules i Noah. No na radost brojnih filmoljubaca diljem svijeta, svoje nove uratke u drugoj polovici 2014. završit će neka od najslavnijih redateljskih imena poput Davida Finchera i Riddleya Scotta. Pogledajte trailere za njihove nove filmove.

Screenshot: YouTube

Kada je riječ o dosadašnjim filmskim ostvarenjima u ovoj godini, bilo je i razočarenja i iznenađenja, a dobro je da u drugoj polovici 2014. svoje uratke završavaju neka od najslavnijih redateljskih hollywoodskih imena poput Riddleya Scotta, Davida Finchera ili Roberta Rodrigueza. Pogledajte trailere za njihove nove i iščekivane uratke.

Izdvojeni članak

Spojlerski traileri: Upropaštavaju filmove jer previše otkrivaju

Sin City: A Dame to Kill For 2

Nastavak izvrsnog prvog dijela ‘Grada grijeha’, počinje se prikazivati u kinima 22. kolovoza. Redateljski dvojac Franck Miller i Robert Rodriguez postigli su izvrstan uspjeh prvim dijelom, koji je obilovao poznatim glumačkim imenima.

Većina glumaca (Jessica Alba, Mickey Rourke, Bruce Willis, Rosario Dawson) imat će rolu i u nastavku.

Jedan od ključnih glumaca iz prvog dijela Clive Owen, neće igrati u nastavku, a zanimljivo da će epizodnu ulogu imati Lady Gaga.

Izdvojeni članak

Pogledajte novi trailer za Game of Thrones

Gone Girl

Tri godine nakon što je napravio američku verziju ekranizacije, knjige Stiega Larssona Muškarci koji mrze žene, David Fincher ponovno režira. Ovoga puta po knjizi autorice Gillian Flynn.

Radi se o ženi koja nestaje na svoju petu godišnjicu braka, a glavni osumnjičeni je njen suprug (Ben Affleck).

U filmu su u važnijim ulogama još Neil Patrick Harris, Rosamund Pike i Tyler Perry.

Izdvojeni članak

Bolesno dobar trailer za novu NBA igru

Guardians of the Galaxy

Za ljubitelje ekranizacija Marvellovih stripova, prvog kolovoza u kina stiže film Guardians of The Galaxy. Redatelj je James Gunn, a glumački tim koji je okupio, također je impozantan.

No kvaka je u tome, što se Vin Diesel i Bradley Cooper ne pojavljuju u filmu, nego daju glas animiranim likovima. Od glumaca koji se pojavljuju u filmu, glavne role imaju Chris Pratt i Lee Pace.

Pretpostavlja se da će zadnja scena u filmu, biti uvod u novi nastavak Avangersa. Trailer za Guardians of the Galaxy je pobudio veliki interes što svjedoči i podatak da ga je pregledalo više od 16 i pol milijuna ljudi.

Izdvojeni članak

Filmovi koji su nas prevarili trailerima

Exodus: Gods and Kings

Među najiščekivanijim filmovima godine, svakako je Exodus, velikog Riddleya Scotta. Iako film stiže u kina tek četvrtog prosinca, već se neko vrijeme diže prašina oko njega.

U glavnoj ulozi ovog biblijskog spektakla bit će Christian Bale, koji će igrati Mojsija i biti predvodnik izraelskog izbavljenja iz Egipta.

Hoće li Scott uspjeti uspjeti dati novu i/ili zanimljivu perspektivu ove poznate priče, ostaje za vidjeti. Za sada pogledajte trailer. U ostalim istaknutijim ulogama su Aaron Paul, Ben Kingsley, Joel Edgerton te Maria Velverde.

Izvrsni traileri za filmove koje jedva čekamo
Share via
Copy link
Powered by Social Snap