Pretraga

Jedan od najvećih gaming festivala ipak će se održati: Ovogodišnji Reboot InfoGamer bit će online

A- A+

Nepovoljna epidemiološka situacija utjecala je na organizaciju svih velikih događanja te se, nažalost, odrazila i na (ne)održavanje jednog od najvećih gaming festivala na svijetu – Reboot InfoGamera. A1 Hrvatska je, kao dugogodišnji glavni partner sajma na Zagrebačkom velesajmu, spremno prihvatio uključiti se u sasvim novi format koji većinu akcije seli u online sferu – Reboot Online Games Week powered by A1.

foto: A1 Hrvatska

– Sedam dana po osam sati programa dnevno, paralelno iz tri različita studija uistinu bi trebalo zadovoljiti apetite svih ljubitelja gaminga u regiji, a ljubitelji esport natjecanja doći će na svoje prateći live stream powered by A1 na kojem očekujemo uzbudljivo finale šeste sezone A1 Adria Lige, najavljuju iz A1.

Od četvrtka do nedjelje odigrat će se finalni mečevi regionalnog esport natjecanja u četiri igre: FIFA21, CS:GO, Clash Royale te Brawl Stars. Ako znamo da je proljetna peta sezona polučila rezultate bolje nego treća i četvrta zajedno, interesa fanova i majstorija natjecatelja nikako ne bi trebalo nedostajati ni u predstojećem online finalu šeste sezone čiji ukupni nagradni fond iznosi preko 130.000 kuna!

– Osim tehničke podrške s najmodernijom fiksnom infrastrukturom s brzinom interneta do čak 1 Gbps, tu je ponovno i A1 5G mreža koja je svoje prednosti premijerno pokazala prije godinu dana upravo u gejmerskom okruženju. I ove će godine na A1 5G mreži gigabitnih brzina i minimalne latencije, poznati gameri Lavvek i INDER45 igrati Brawl Stars, a PvtMole i Oak zaigrati Clash Royale i to protiv gledatelja. Koliko su bolji i brži na 5G-u svi mogu saznati idući četvrtak i petak. Tijekom tjedna gledatelji će moći zaigrati i PES eFootball i CS:GO 2v2 turnire, gledati streamove s gostima kao što su sprEEEzy, DoubleAIm, PvtMole, kažu iz A1.

Najavljuju i atraktivne natječaje s vrijednim nagradama, zanimljive panele, a kažu kako će cijeli događaj će uz zabavni štih imati i nekoliko humanitarnih akcija.

Detalje o Reboot Online Games Weeku powered by A1 naći ćete ovdje, a sve o A1 Adria Ligi pratite na web stranici a1adrialeague.com te društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram, Twitch.tv i YouTube.

– Kombinacija superbrzog interneta i kvalitetnog sadržaja kroz cijeli tjedan, od 23. do 29. studenog, jamac su da gameri iz Hrvatske i regije neće ostati zakinuti za najbolje iskustvo na kakvo su navikli, najavljuju organizatori.

Jedan od najvećih gaming festivala ipak će se održati: Ovogodišnji Reboot InfoGamer bit će online
Share via
Copy link
Powered by Social Snap