Pretraga

Jedan od najbrutalnijih video spotova u povijesti glazbe

A- A+

Biting Elbows je indie rock bend iz Rusije. Vjerojatno bi kao i dosada ostali poznati samo u krugu alternativne ruske glazbene scene da nisu snimili spot za pjesmu ‘Bad Motherfucker’. U manje od dva dana od objave pogledalo ga je više od tri milijuna ljudi. Spot obiluje nasiljem, ali su ga neki portali već proglasili najboljim ikada snimljenim.

Screenshot: YouTube

Novi spot alternativnog rock benda iz Rusije Biting Elbows obiluje nasiljem te nije primjeren za sve dobne uzraste. Sniman je u prvom licu, a na njegovu brutalnost ne možete ostati ravnodušni. Iako je ovo još jedan od pokazatelja kojim se sve sredstvima ljudi služe kako bi bar na pet minuta došli u fokus zbivanja, neki su portali spot za pjesmu ‘Bad Motherfucker’ proglasili najboljim ikada snimljenim.

Još prije 16 godina velike kontroverze izazvao je spot grupe Prodigy za pjesmu ‘Smack My Bitch Up’. Prikazivanje ovog videa bilo je zabranjeno na BBC-u, a MTV je dozvolio njegovo prikazivanje samo nakon ponoći. Trinaest godina poslije pojavio se spot koji je osim toga što je snimljen u prvom licu, usporediv sa Smack My Bitch Upom i po količini neprimjerenosti.

Jedan od najbrutalnijih video spotova u povijesti glazbe
Share via
Copy link
Powered by Social Snap