Pretraga

Jedna od najboljih reklama ikada: Uvjerili ljude da mobilnom aplikacijom mogu upravljati svijetom

A- A+

Dobra reklama na daleko se čuje, a Ubisoft Entertainment to i potvrđuje. Naime, umjesto klasične najave nove videoigre ‘Watch Dogs’ pomoću skrivene kamere napravili su odličnu reklamu u kojoj su ljude uvjerili da jednom aplikacijom mogu upravljati cijelim svijetom. U nešto više od tjedan dana prikupili su skoro 10 milijuna pogleda.

Foto: Screenshot YouTube

Nova reklama izdavačke kuće Ubisoft Entertainment za nadolazeći videoigru ‘Watch Dogs‘ postala je pravi internetski hit koji je do sada pregledalo skoro 10 milijuna korisnika diljem svijeta. Ubisoft je na YouTubeu objavio video pod nazivom ‘Amazing Street Hack’ koji se na prvi pogled čini obična snimka skrivene kamere.

Izdvojeni članak

Video: Urnebesna reklama koja će vas nasmijati do suza

Radnja se odvija u lažnoj trgovini koja nudi popravak mobilnih uređaja u svega 15 minuta. Nakon što nekoliko ljudi uđe u radionicu u nadi da će im netko popraviti pametni telefon, prodavač im kao nagradu instalira aplikaciju pomoću koje korisnik može napraviti doslovno čuda.

Prvo im je pokazao kako mogu pomoću te mobilne aplikacije kontrolirati svjetlo u trgovini, ali i cijeloj ulici. Također ih je uvjerio da mogu otključati svaki automobili, otvarati bankomate, ali i upravljati semaforima.

Zadnjim pokazivanjem, to jest mijenjanjem crvenog svjetla u zeleno nastao je kaos. Sudarilo se nekoliko automobila, a zatim stiže policija i traži glavnog krivca to jest vlasnika mobitela kojim je sve uzrokovano. U tom trenutku djelatnik trgovine glumi da ne zna engleski i cijelu krivicu prebaci na vlasnike mobitela. 

Pogledajte video i uvjerite se zaštoje reklama za ‘Watch Dogs’ postala viralna.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap