Pretraga

Jedna od najpopularnijih društvenih mreža uvela mjesečnu pretplatu, korisnici će dobiti dodatne opcije

A- A+

Snapchat je službeno predstavio Snapchat+, pretplatnički paket za kojeg će korisnici mjesečno trebati izdvojiti 3,99 dolara. Paket će, naime, pružati dodatne, ekskluzivne opcije te mogućnost ranog testiranja noviteta u aplikaciji.

Foto: Unsplash

Snapchat je službeno predstavio svoj pretplatnički paket Snapchat+, koji će korisnicima nuditi ekskluzivne značajke poput mogućnosti promjene ikone aplikacije te mogućnosti da vide koji su ljudi više puta pogledali njihov story.

Osim toga, Snapchat+ korisnici dobit će posebnu značku na platoformi, mogućnost da prikvače svoje najbolje prijatelje na vrh kontakata te mogućnost da vide smjer njihovih nedavnih putovanja, ako na to, naravno, pristanu.

– Danas pokrećemo Snapchat+, svojevrsnu kolekciju ekskluzivnih, eksperimentalnih i nepredstavljenih značajki, dostupnih u Snapchatu za 3,99 dolara mjesečno. Ova pretplata omogućit će nam da isporučimo nove opcije na Snapchatu nekima od najvećih obožavatelja naše aplikacije, priopćili su iz Snapchata.

Kako prenosi TechCrunch, Snapchat+ bit će dostupan u SAD-u, Kanadi, Ujedinjenom Kraljevstvu, Francuskoj, Njemačkoj, Australiji, Novom Zelandu, Saudijskoj Arabiji i Ujedinjenim Arapskim Emiratima. U narednim se mjesecima može očekivati i u Hrvatskoj.