Pretraga

Jeste li vi među njima? Poznato koliko je gledatelja pratilo povratničku epizodu ‘Milijunaša’

A- A+

Prošloga četvrtka na HRT-u je emitirana prva epizoda nove sezone kultnog kviza ‘Tko želi biti milijunaš?’. Povratnička je to epizoda nakon dugih devet godina, a poznato je i koliki ju je broj gledatelja pratio.

Screenshot: HRTi

Kako donosi današnje tiskano izdanje Jutarnjeg lista, prvu epizodu nove sezone kviza ‘Tko želi biti milijunaš?’ proteklog je četvrtka gledalo 386.335 osoba. Usporedbe radi, najgledanija epizoda hrvatske verzije ‘Milijunaša’ ona je emitirana 14. ožujka 2004. koju je pratio 1.974.041 gledatelj. U toj je epizodi prvi puta otvoreno milijunsko pitanje, ali je natjecatelj odustao i kući ponio 500.000 kuna.

Izdvojeni članak

[Zadatak dana] Odgovor na pitanje iz sinoćnjeg ‘Milijunaša’ zna svaki maturant

Napomenimo i kako je u razdoblju od 8. do 19. rujna, a prema podacima AGB Nielsena, na HRT-u gledanija od povratničke epizode ‘Milijunaša’  bila emisija ‘Nedjeljom u 2’. Nju je pratilo 432.104 gledatelja. No, obje emisije po gledanosti ‘šišaju’ dvije serije na NovojTV, ‘Na granici’ te ‘Drugo ime ljubavi’, a obje je pratilo preko pola milijuna ljudi.

Podsjetimo za kraj, u prvoj epizodi kviza ‘Tko želi biti milijunaš’ nastupilo je ukupno troje natjecatelja. Dvojica su kući ponijela tek 1.000 kuna, a najbolja je bila natjecateljica Mirella, koja je osvojila 32.000 kuna. Jedno od njenih pitanja, na koje bi trebao znati odgovoriti svaki maturant, izdvojili smo i za našu rubriku zadatak dana. Riješiti ga možete pokušati na ovoj poveznici.

Jeste li vi među njima? Poznato koliko je gledatelja pratilo povratničku epizodu ‘Milijunaša’
Share via
Copy link
Powered by Social Snap