Pretraga

Još je nekoliko zabavnih studentskih tuluma ostalo uoči blagdanske stanke

A- A+

Još nekoliko brucošijada i studentskih partya održat će se prije božićno-novogogišnje stanke. Stoga bi vam to mogle biti idealne prilike da se ako ste brucoš upoznate s još svojih vršnjaka, a ako ste student viših godina, da se na kraju godine opustite sa svojim kolegama.

iz arhive portala srednja.hr / foto: Ivan Božić

Predlažemo vam četiri brucošijade i jedan, tradicionalno urnebesan studentski tulum. Provjerite ima li među njima, nešto za vas. 

Izdvojeni članak

[FOTO] Nekoliko tisuća mladih brijalo na Brucošijadi FER-a

Brucošijada Akademije likovnih umjetnosti – izložba pa tulum

U četvrtak 8.12. održava se brucošijada Akademije likovnih umjetnosti u kojoj sudjeluju svi smjerovi kako bi novim i starim studentima i široj publici osigurali dobar provod.

Cilj je sve akademske boljke ostaviti na stranu u svrhu dobrog druženja i lude zabave, uz odličan glazbeni program i kreativnu scenografiju!

– U 20h otvaraju se vrata ALU zgrade na JABUKOVCU i pozivamo vas na neponovljivu jednonoćnu IZLOŽBU studentskih radova #Zagrijavanje na Jabukovcu! TIJELO u akt sali.
U ludo-umjetničkoj scenografiji AKT sale moći ćete pogledati neke od studentskih radova na temu ljudskog tijela, i/li se prodrmati na Jam sessionu JeboTon Ansambla & njihovih kompanjona.

Nakon 23h nastavljamo program par koraka dalje, u legendarnom klubu Jabuka.
U Jabuci počinje prava žurka, gdje će vam vizualne pupoljke golicati posebno ukrašen prostor od strane studenata, inspiriran recesijom! Tamo će nas do 1 ujutro rasplesati DJ Shullio te synthpop kvartet Roppongi Red. Vrhunac večeri nastupa kada za Dj pult sa svojim vinilima stiže dobar, stari, mnogima već poznat – Dr. Smeđi Šećer. On će rasplesati i najsramežljivije momke i djevojke do kasno/ranih sati, najavljuju u priopćenju organizatori brucošijade.

službeni plakat Brucošijade ALU-a

Izdvojeni članak

[FOTOGALERIJA] Party na Arhitekturi privukao preko 500 studenata

Tradicionalni AF tulum

Za već tradicionalni AF tulum i ovoga puta vlada veliki interes. Ovoga puta će se održati u subotu 10.12. u prostorijama Arhitektonskog fakulteta.

Ulaznice će biti isključivo u pretprodaji u sobi 504 na Af-u (plavim stubištem s četvrtog kata te u hodnik desno) od utorka do petka u terminu 11 – 15 sati.

U utorak su karte mogli kupiti isključivo studenti arhitekture i studija dizajna po cijeni od 25 kn (svaki student može uzeti maksimalno 2 karte). Svi ostali karte mogu kupiti od srijede po cijeni od 30kuna.

– S obzirom na dosadašnja iskustva, dođite po kartu što ranije jer im je broj ograničen, napominju organizatori na Facebooku

Za svaku donaciju od 10kn na šanku dobijete piće po izboru.

Također podsjećamo da dođete što ranije kako bi se izbjegla gužva na ulazu. Kako je izgledao prošlogodišnji AF tulum, možete pogledati u ovoj fotogaleriji.

Izdvojeni članak

[Fotogalerija] Ludnica na brucošijadi Ekonomskog fakulteta u Zagrebu

Brucošijada Geografije

Svoju brucošijadu obilježit će i studenti geografije i to u petak 9. prosinca u klubu Željezničar. Detaljnije informacije pogledajte na ovom linku.

Sociologijada! Brucošijada studenata/ica sociologije

U studentskom klubu Božo Lerotić u Zadru, sutra (četvrtak), održat će se brucošijada studenata sociologije.

– Okupljanje je u 21 sat, potom slijedi glazbeni kviz s nagradama (akademskim i neakademskim) te slušaonica glazbe (karaoke), najavljuju organizatori odnosno klub studentica i studenata sociologije „Antifjaka“.

Brucošijada Edward Berneys

U subotu (10. prosinca) će se u clubu Opera održati brucošijada studenata Edward Bernays Visoke škole za komunikacijski menadžment.

Više detalja o tulumu provjerite na ovoj poveznici.

Copy link
Powered by Social Snap