Pretraga

Još nekoliko sati do najpoznatije brucošijade u državi: Evo satnice, čisto Da Znaš, Da Znaš

A- A+

Na večerašnjoj 37. po redu Brucošijadi FER-a nastupit će 17 izvođača, a mlađi i stariji studenti partijat će na tri stagea. Među zanimljivim izvođačima, svakako najviše pozornosti privlači nastup Vesne Pisarović, a tu su i Krešo Bengalka, Belfast Food, Šajeta, Six Pack, Sloanwall… Sve karte u pretprodaji su prodane, a još jedna prilika za kupnju posljednjih 200 karata je večeras od 20 sati u KSET-u po cijeni od 80 kuna.

foto: Facebook Brucošijada FER-a

Još je nekoliko sati preostalo do najpoznatije brucošijade u Hrvatskoj; izvođači su poznati, brucošijada je rasprodana, a organizatori su nakon bezbroj upita o karti više odlučili u prodaju pustiti zadnjih 200 karata koje će se moći kupiti večeras od 20 sati na prozoru KSET-a po cijeni od 80 kuna. Broj karata ograničen je na maksimalno tri po osobi, a organizatori savjetuju da po svoju kartu dođete što prije, s obzirom na dobro znano iskustvo čekanja u redu od prošle godine.

#Brucifer kreće od 20 sati na tri stagea; prvi otvara Sloanwall u 20:30, drugi Sfumato u 21:30, a treći kreće od 23 sa Felverom. Najiščekivaniji nastup ovogodišnje Brucošijade FER-a, onaj Vesne Pisarović, dočekat ćete nešto iza ponoći na stageu 1, a kompletnu satnicu pogledajte u objavi ispod.

Da u kasne noćne sate ne lutate FER-om, tu je i tlocrt ovogodišnje Brucošijade; uz satnicu, i tlocrt si ‘sejvajte’ na mobitel.

Još nekoliko sati do najpoznatije brucošijade u državi: Evo satnice, čisto Da Znaš, Da Znaš
Share via
Copy link
Powered by Social Snap