Pretraga

Kad se male ruke slože za Radio Student: Samo u dva dana prikupljeno 70% novca za novi odašiljač

A- A+

Radio Student u ponedjeljak je pokrenuo crowdfunding kampanju kojom prikuplja sredstva za novi odašiljač. Radio je napunio 21 godinu, isto toliko broji i njihov odašiljač koji je pred izdisajem, a bez novoga, ovom studentskom radiju prijeti prekid emitiranja. Od pokretanja kampanje, prikupljeno je skoro 70% potrebnih sredstava – uključite se i vi i pomozite da se i dalje daleko čuje Radio Koji Nije Za Svakoga!

foto: Ivan Božić|srednja.hr

– Nek’ se daleko čuje…da Radio Student treba novi odašiljač za 21. rođendan. U suprotnom prijeti nam ono najgore – prekid emitiranja!, obznanila je u ponedjeljak ekipa Radio Studenta sa zagrebačkog Fakulteta političkih znanosti. Pokrenuta je crowdfunding kampanja prikupljanja sredstava za novi odašiljač, s obzirom da je stari, nakon 21 godine emitiranja dao svoje.

Izdvojeni članak

Budućnost ne izgleda lijepo bez Radio Studenta: Nek’ se daleko čuje s novog odašiljača!

Jučer, nešto više od 24 sata nakon pokretanja kampanje, s Radio Studenta izvijestili su da je prikupljeno 50% od potrebnog iznosa.

– Ovo je nadmašilo sva naša očekivanja. Zahvaljujemo svima na sudjelovanju u kampanji, pratite i dalje situaciju, odaberite perk i stvarajte budućnost studentskog radija zajedno s nama!, objavili su jučer s Radio Studenta.

Do danas se prikupljeni iznos popeo na 68% potrebnih sredstava za nabavku novog odašiljača; ekipi s 5. kata iz Lepušićeve 6 ne nedostaje entuzijazma za stvaranje pametnog, odgovornog i kvalitetnog radijskog programa na 100,5 MHz, no potrebno je doći do krajnjeg cilja od 10.000 dolara.

Uključite se i vi u stvaranje budućnosti studentskog radija koji je odgojio generacije studenata i radijskih entuzijasta. Svakako, budućnost nije svijetla bez Radio Studenta.

Copy link
Powered by Social Snap