Pretraga

Kako izgledati besprijekorno na plaži

A- A+

 

Odlučili smo podijeliti par korisnih savjeta pri odlasku na plažu s onima koji ljetuju malo kasnije. Ne znate koji vam model kupaćeg kostima najbolje odgovara, koju boju izabrati? Što obući haljinicu, kratke hlače ili pareo? Stiže mala pomoć.

Koji vam kupaći kostim najbolje odgovara

Za muškarce imamo samo jedan savjet. Držite se kupaćih hlačica i zaboravite stare, rastezljive gaćice.

Kopče, šljokice, vezice, perle – sve je u modi i ovog ljeta. Ali uvijek postoje one žene koje izaberi krivi model za sebe pa izgledaju suprotno od onoga što žele. Zato vam nudimo malu pomoć pri kupnji vašeg sljedećeg kupaćeg kostima.

1. Velike grupi i široki bokovi

Za vas je idealan dvodjelni  kupaći kostim sa širokim pojasom za gaćice koji vizualno sužava bokove. Najbolji je ravni gornji dio ili što je ove godine veliki hit prevrnuti, nikako trokutići.

2. Male grudi i uski bokovi

Trokutići vam vizualno povećavaju grudi, a što se bokova tiče kupite gaćice na vezanje ili uski pojas.

Šeširi sa širokim obodom

Osim što vam pomažu izdržati ljetne vrućine i štite vas od štetnih učinaka sunca, šeširi su ove godine postali neizbježan modni detalj. Što veći obod šešir ima, izgledat ćete glamuroznije. Nemojte misliti kako su slamnati šeširi dosadni, jer ih ove godine imate u širokoj paleti boja.

Šareni pareo je obavezan

Izašli ste iz mora i željeli biste se prošetati ili rashladiti pićem u obližnjem kafiću. Ne morate se umotati u ručnik ili oblačiti odjeću, dovoljno je da se ovijete šarenim pareom i spremni ste. Osim što ga možete zamotati na više različitih načina, jednostavan je te ćete izgledati i osjećati se odlično u lepršavom i prozračnom pareu s tropskim bojama.

Veliki ceker za plažu

Mornarske prugice ili uzorak sa sitnim cvjetovima najbolji je izbor ovog ljeta. Pri izboru cekera morate paziti da u njega stane ručnik i sve ostale sitnice koje su vam potrebne, kao što je krema za sunčanje, naočale i slične stvari.

Copy link
Powered by Social Snap