Pretraga

Kako postoći efekt seksi mokre kose

A- A+

Planetarno popularna pjevačica Beyonce svojim izgledom za vrijeme nastupa na dodjeli Grammyja još jednom je dokazala da duga i mokra kosa izgleda seksi. Budući da su mnoge djevojke poludjele za njenom frizurom, evo kako možete postići efekt mokre kose.

Beyonce je na dodjeli Grammyja izvela svoju novi hit ‘Drunk in Love’, a osim pjesmom, popularna pjevačica oduševila je mnoge i svojim izgledom. U centru pažnje našle su se i njene mokre kovrče čime je pokazala da se senzualni efekt mokre kose može postići i u zimskim danima. Djevojke širom svijeta pokušale su napraviti istu frizuru, a evo na koji način ćete najlakše u tome i uspjeti.

Izdvojeni članak

Frizure vezane za glazbene pravce

Valovita ili kovrčava kosa

Prirodne kovrče naglasit ćete tako što ćete od korjena do vrha nanijeti kremu za kovrče. Međutim pazite da kremu prvo razmažete po dlanovima i zatim krenete gnječiti kosu.

Ravna kosa

Kod ravne kose najprije trebate uvijačima stvoriti kovrče. U tome će vam pomoći i pjena za učvršćivanje te volumen. Nakon što ste stvorili kovrče, na iste stavite vosak za sjaj koji će stvoriti mokri efekt.

Kratke frizure

Ako imate kratku kosu, začešljajte vlasi unatrag te ih u takvom položaju učvrstite gelom. Kad ste nanijeli gel, potom dodajte na kosu i vosak za sjaj. Uz ovakvu frizuru odlično u kombinaciji dolaze naglašene oči i žarki ruževi na usnama.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap