Pretraga

Kako pravilno nanijeti rumenilo

A- A+

Mnoge cure ne koriste rumenilo, no trebale bi jer on u momentu osvježi lice i donosi zdrav i svjež izgled. Od onih koje ga koriste, mnoge ga ne znaju pravilno nanijeti, zbog čega postižu suprotan efekt.

Rumenilo je dio make up asortimana koji u trenu osvježava lice i daje zdrav izgled kože. Mnoge ga žene zaboravljaju koristiti, a one koje ti čine, često griješe u nanošenju. Donosimo savjete za brzo i ispravno nanošenje rumenila.

Izdvojeni članak

Nekoliko savjeta za dnevni make up

Kružni pokreti po jagodicama lica

Rumenilo se na lice nanosi zadnje, nakon što već imate podlogu make up-a koja se sastoji od tekućeg i pudera u prahu. Nanosite ga na jagodice lica koje ćete najbolje istaknuti ako se prilikom nanošenja blago nasmiješite. Za dobro nanošenje bitno je da koristite deblji kist, nježno ga utrljate u rumenilo i lagano protresete kako biste odstranili višak praha, jer ne želite pretjerati.

Izdvojeni članak

Najgore make-up kombinacije

Najsigurnije su roze nijanse

Rumenilo se nanosi kružnim pokretima i to od sredine jagodica prema van, odnosno prema uhu. Ukoliko imate podočnjake koje želite prikriti, tankim kistom za sjenilo u vrlo malom sloju nanesite rumenilo na sam vanjski rub podočnjaka. Kada nanosite rumenilo morate pripaziti na to da ne obojite gornji dio jagodice, jer bi on trebao ostati svjetliji.

Ukoliko niste sigurno koja boja rumenila najbolje pristaje vašem licu, slobodno odaberte neku od rozih nijansi jer s tom bojom ne možete pogriješiti.

Kako pravilno nanijeti rumenilo
Share via
Copy link
Powered by Social Snap