Pretraga

Kaos na internetu: Istovremeno pali Facebook, Instagram i WhatsApp!

A- A+

Brojni korisnici, pa tako i oni u Hrvatskoj, prijavljuju poteškoće u radu Facebooka, Instagrama i WhatsAppa. Prema DownDetectoru, problemima su najviše pogođeni korisnici u Europi, SAD-u, dijelu Južne Amerike i Japanu.

Foto: srednja.hr

Brojni korisnici diljem svijeta od 16 sati putem web stranice DownDetector prijavljuju probleme u radu društvenih mreža sestrinskih kompanija Facebook, Instagram i WhatsApp.

Izdvojeni članak

Osam trikova na Instagramu koje bi trebali znati svi korisnici te mreže

Najviše poteškoća na Facebooku je s učitavanjem fotografija, a manji dio korisnika imao je problema s pregledavanjem NewsFeeda te prijavom na svoj korisnički račun. Također, problema je bilo i s učitavanjem fotografija poslanih i primljenih putem Messengera.

Korisnici Instagrama najviše su poteškoća imali s učitavanjem sadržaja na naslovnici i učitavanjem Instagram priča – 89% prijavljenih poteškoća odnosilo se na taj problem. Također, dio korisnika ne može objavljivati novi sadržaj na Instagramu, a poruka koja im stiže glasi: ‘Fotografija se ne može učitati.’

Najveće poteškoće na WhatsAppu korisnici imaju sa slanjem i primanjem poruka. I dok su im one tekstualne uglavnom vidljive, problem je u multimedijskim porukama – poput videa, fotografija i glasovnih poruka. Nakon što korisnik WhatsAppa dobije slikovnu poruku, fotografija je zamućena, a kada ju pokuša preuzeti javlja se poruka ‘download failed’.

Broj prijavljenih poteškoća na DownDetectoru za sada je u padu, ali one u ovom trenutku još uvijek nisu u potpunosti  otklonjene.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap