Pretraga

Koja je veza između papirnatih aviona, ljubavi i Disneyja?

A- A+

Iako smo naviknuti na gledanje visokokvalitetnih animiranih filmova, osobito iz produkcije Disneya, krajem godine snimljen je jedan potpuno drugačiji kratki animirani film. ‘Paperman’ je vratio gledatelje u davna vremena kad je i Disney imao svoje crno bijele klasike, ali ovdje je ta vizualna komponenta povezana sa suvremenim izgledom moderne animacije. Sve to prati jedna zabavna ljubavna priča prepuna papirnatih aviona.

Emotivna kratka animirana priča nedavno je izašla iz Disneyjevog studija nije ostavila ravnodušnima mnoge gledatelje. Priča koja je pokupila nominaciju za Oscara u kategoriji za najbolji kratki animirani film naziva se ‘Paperman‘ a prati zaljubljenog službenika koji papirnatim avionima pokušava pronaći djevojku koju je sreo na kolodvoru.

Iako iz Disneya obično izlaze moderni crtani filmovi, krajem prošle godine upustili su se u jedan drugačiji eksperiment. Kratki animirani film ‘Paperman’ prati simpatična ljubavna priča iz poslovnog svijeta zaljubljenog službenika koji pomoću paprinatih aviona pokušava doći do djevojke koju je sreo na željezničkom kolodvoru.

Priča je napravljena posebnim vizualnim stilom koji podsjeća na minuli eru Disneyjevih klasika jer ju karakterizira ispolirani ‘starinski’ stil, no svejedno ima suvremenu notu zbog kompjuterske animacije. Kako je Disney spojio to dvoje pogledajte u videu.

Koja je veza između papirnatih aviona, ljubavi i Disneyja?
Share via
Copy link
Powered by Social Snap