Pretraga

Kolokvij koji sigurno prolazite: PMF Open Air

A- A+

Udruga Primus s Prirodoslovno – matematičkog fakulteta u Zagrebu organiziraju kolokvij zbog kojeg vam sigurno neće biti tlaka! Riječ je o kolokviju iz opće kulture, a za njega se ne morate ništa posebno pripremati jer svi prolaze. Održava se 30. svibnja ispred Kemijskog odsjeka PMF-a.

Studenti iz udruge Primus i ove godine organiziraju Open Air PMF-a, koji će se održati 30. svibnja s početkom u 18h. Koncerti, društvene igre i dobra zabava čeka vas ispred Kemijskog odsjeka, na adresi Horvatovac 102A. Primusovci kažu kako će ovaj Open Air biti prava poslastica za glazbene kritičare koji tragaju za odmorom od klasičnih festivalskih izvođača.

Zabavljat će vas bendovi poput Garage in July, Vedran Bosnić & Co., JDA & People, Kanonski ansambl, From Another Mother te fini momci iz JeboTona. U pauzama od koncerata možete odigrati beer pong ili se malo natezati užetom. Zabava će trajati, kažu, do zore, a pobrinuli su se i da ne ostanete gladni i žedni pa će tako šank biti otvoren do kasno u noć.

Zato, u srijedu 30. svibnja, zaputite se prema Horvatovcu i položite ovaj nesvakidašnji kolokvij. Doći će i medvjedi i vještice, a to definitivno ne treba propustiti! Zabava zagarantirana!

Kolokvij koji sigurno prolazite: PMF Open Air
Share via
Copy link
Powered by Social Snap