Pretraga

Krafne na čelu, ljubljenje kvaka, insekti na glavi-najbizarniji japanski trendovi

A- A+

Dok ostatku svijeta jegulje i hobotnice uglavnom služe za jelo, uvrnuti Japanci s njima snimaju porniće. I to još uvijek nije najbizarniji trend ove čudnovate nacije. Većina ‘normalnih ljudi’ Japan vidi kao domovinu luckaste ekipe koja njeguje nevjerojatne navike, i pitaju se na čemu su to oni. Donosimo nekoliko najpopularnijih japanskih trendova, sve redom luđe od ludih.

Mobitele im krase figurice u obliku izmeta, sreću im donose žabe, a u samoposlužnim aparatima kupuju iznošene ženske gaćice. Osim što se izdiže svojim gospodarstvenim uspjehom, Japan je, najblaže rečeno, zemlja ‘frikova’ koja redovito sablažnjava i zabavlja ostatak svijeta svojim nevjerojatno bizarnim idejama. Evo samo nekih od njih.

‘Bagel Head’ ili Američka krafna posred čela

U zadnje vrijeme Japanci su se dosjetili ovo novog trenda, pa sada čelo ‘ukrašavaju’ tako da izgleda poput okruglog, šupljeg peciva. Takav izgled postižu ubrizgavanjem slane otopine iglom u čelo, dok za to vrijeme u sredini čela prislone prst. Efekt traje od šesnaest do 24 sata.

Razmjenjivanje nježnosti s kvakama

Degutantni trend koji je jedno vrijeme bio strahovito popularan u Japanu uključivao je fotografiranje mladih djevojaka dok ližu kvake. Teško je iz zapadnjačke perspektive shvatiti svrhu nečeg ovakvog. Otkud ideja teško je reći, no sigurno je da ovo baš i nije higijenski.

Bube su u glavi – doslovno

Ovaj je trend pokrenula jedna od najpopularnijih japanskih glumica i pjevačica, kada je na svoj blog postavila fotografije svoje kose ukrašene umjesto šnalama-insektima. Svojim sljedbenicima savjetuje da je deset buba sasvim dovoljno. Mi mislimo da je to ipak deset buba previše.

Anime look

Japanke su naprosto lude za tim da izgledaju kao likovi iz anime crtića, a Japanci su još luđi za takvim djevojkama. U službi ovog trenda tako se nalaze leće koje omogućavaju da im oči izgledaju baš kao i one njihovih junaka iz crtanih.

Japanske školarke i njihove uniforme

Japanske školarke na zapadu se već poprimila oblik kompleksa, a ništa drugačije nije ni u njihovoj domovini. Takve se uniforme mogu kupiti u određenim trgovinama, zajedno s već nošenim gaćicama. Tako se ono što su djevojke primorane nositi u japanskim školama eksploatira u seksualnoj industriji više od bilo čega drugoga.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap