Pretraga

Kraj nakon 12 sezona: Posljednjim objavama Penny rasplakala fanove ‘Teorije velikog praska’

A- A+

Sheldon, Leonard, Raj, Howard, Penny, Amy i Bernadette uskoro više neće nasmijavati fanove megapopularne serije ‘Teorija velikog praska’. Nakon 12 sezona serija se prestaje emitirati, a pripreme za posljednju epizodu rasplakale su glumce i fanove.

Screenshot: YouTube

Ako je suditi po objavama glavnih glumaca ‘Teorije velikog praska’, posljednja epizoda te serije ostavit će u suzama brojne fanove. Zajedničko čitanje scenarija i pripreme za zadnju epizodu rasplakalo Kaley Cuoco, glumicu koja utjelovljuje lik Penny. Na svome Instagramu objavila je fotografiju scenarija, a na njemu se nalaze maramice u koje je brisala suze. Na drugoj fotografiji poznata glumica plače.

– Pripremite se… za finale koje je mene uistinu ostavilo bez riječi, napisala je uz objavu.

https://www.instagram.com/p/Bwpf8hbBVIG/

https://www.instagram.com/p/BwpfAIdBViz/

‘Ovaj post potpuno me slomio’, ‘već plačem’, ‘zašto svemu što je dobro mora doći kraj?’, samo su neki od komentara pratitelja na objave poznate glumice.

Kaley nije jedina koju je posljednja epizoda ostavila u suzama. Rasplakao se na setu i njen televizijski suprug, Johnny Galecki, koji utjelovljuje Leonarda.

https://www.instagram.com/p/BwqpX_9getV/

Podsjetimo za kraj, posljednja epizoda serije prikazat će se na CBS-u 16. svibnja 2019. Kako smo već pisali, ni u preostalih šest epizoda gledateljima neće biti otkriven jedan od najvećih misterija serije – kako se Penny prezivala prije udaje za Leonarda.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap