Pretraga

Kraj raspitivanju tko ide u vašem smjeru: Uz AutoHop.hr za nekoliko sekundi pronađite slobodno mjesto u automobilu za put

A- A+

AutoHop.hr stranica je koja će tisućama ljudi olakšati putovanja, studentima odlaske u rodno mjesto, kao i povratak u grad studiranja. Svatko od nas bar se jednom raspitivao ide li tko autom u našem smjeru jer nam se nije dalo satima vozikati autobusima. No, zahvaljujući ovom projektu, u nekoliko vrlo jednostavnih koraka možete pronaći automobil i ekipu s kojom ćete podijeliti troškove puta. Web stranica funkcionira na principu oglasa ponude i potražnje, a odredišta premašuju i granice Lijepe naše.

– Povezujemo vozače s praznim mjestima u autu s onima koji putuju kako bi podijelili troškove, naveli su autori carpooling projekta na stranici AutoHop.hr. Naime, radi se o prebacivanju traženja rođaka ili poznanika koji putuju u našem smjeru na web i to među ljudima koji se ne moraju poznavati. 

Izdvojeni članak

Carpooling – vrlo popularni trend među mladima u Hrvatskoj

Dijeljenje automobila i troškova puta, umjesto putovanja autobusima, postaje sve popularnije među studentima, ali i drugim društvenim skupinama. Mada već neko vrijeme postoje razne stranice i grupe po društvenim mrežama u kojima korisnici tragaju za automobilom sa slobodnim mjestom te vozačem s kojim bi podijelili troškove, AutoHop.hr je otišao jedan korak dalje.

Naime, stranica funkcionira na principu objavljivanja oglasa u kojima netko traži ili nudi mjesto u automobilu. Sve što trebate napraviti jest registrirati se te unijeti mjesto polaska, odredište i datum putovanja. U nekim oglasima ćete čak odmah vidjeti koliko bi vas izašao put, odnosno vaš dio.

Usporedbe radi, najjeftinija autobusna karta od Zagreba do Rijeke je 100 kuna, a jedan od korisnika na AutoHop.hr traži suputnika koji bi se vozio udobnije i kraće za svega 46 kuna.

Stranica je prevedena na srpski, mađarski i rumunjski jezik, stoga relacije za koje možete pronaći povoljne suputnike prelaze granice Hrvatske.

Stoga, ako imate slobodno mjesto u automobilu kad se spremate na put, ili tražite bolju soluciju od neudobnih autobusa, obavezno posjetite AutoHop.hr. Uz lagodniji put, upoznat ćete nove ljude i skratiti si vrijeme u društvu koje biste inače proveli sami.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap