Pretraga

Krenula nova online emisija o tehnologiji iza koje stoji iskusna ekipa

A- A+

Osluškujući potrebe posjetitelja Racunalo.com portala, fanova na Facebooku i Youtube pretplatnika, nastala je #TEHNOMANIJA, emisija koja na zabavniji način predstavlja novitete iz tehnologije. Iza emisije stoji iskusna ekipa koja je već godinama u ICT svijetu – Tihomil Ledinšćak, Dominik Gašparić i Božidar Komarić. Gledateljima će na zanimljiviji način približiti najnovije tehnološke trendove te ih istovremeno informirati, educirati i zabaviti.

Zanimljiv podatak govori i kako se pilot emisija pojavila u visokoj 4K rezoluciji, što je još uvijek velika rijetkost na Youtubeu, tako da ćete je moći u ugodno gledati i na vašim pametnim televizorima. Već u prvoj pilot emisiji možete osvojiti i vrlo vrijedan poklon – potpuno novi pametni telefon Vivax Fly V1.

Iskusna ekipa

Iza emisije stoji iskusna ekipa koja je već godinama u ICT svijetu, a koja će gledatelje najnovije tehnološke trendove približiti na zanimljiviji način, te ih istovremeno informirati, educirati i zabaviti. To su Tihomil ‘Mr. Virus’ Ledinšćak poznat po radijskoj emisiji ‘Veselim Hacker’, Dominik Gašparić je vrlo mlad i već se ‘prošetao’ po nekim portalima te zaustavio na portalu Racunalo.com, kao i Božidar Komarić s točno 500 nekad vrlo poznatih radijskih emisija ‘Radio Računalo’ (1997.-2013.). Kako saznajemo, uskoro će se pojaviti i neka nova lica u emisiji.

– Kao netko tko je pokrenuo prvu emisiju na Hrvatskom Radiju o informatici još 2000-te godine pod nazivom ‘Veseli Hackeri’, a nakon toga sudjelovao u još nekim projektima ideja o sudjelovanju u pripremi i osmišljavanju ovakve emisije mi je bila savršeno legla kao neki novi izuzetno zanimljiv projekt, izjavio je Tihomil Ledinšćak.

Dolazi novo vrijeme

Osim Ledinšćaka, o cijelom su projektu nekoliko riječi rekli i Gašparić i Komarić, ustanovivši kako dolazi novo vrijeme virtualnog svijeta, a #Tehnomanija je adekvatan odgovor na ta kretanja.

– Još na razgovoru za posao na portalu Racunalo.com odlučio sam dati nešto svoje i primijetio da pored izvrsnog portala fali i izvrstan video sadržaj. Sada sam jako zadovoljan što sa ovom emisijom okrećemo novi list i dragim čitateljima te gledateljima možemo ponuditi drugačiju vrstu izvrsnog sadržaja, spomenuo je Dominik Gašparić.

Komarić se nada kako se nada da će ovaj project biti uspješan kao i mnogi prethodni.

– Dolazi novo vrijeme – nove generacije korisnika sve više prelaze u virtualni online svijet, a mi imamo spremne odgovore za njih. #TEHNOMANIJA je još jedan u nizu projekata za koji vjerujemo kako će biti uspješan kao i mnogi prethodni, zaključio je Božidar Komarić.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap