Pretraga

KSFF Open Air: Na parkiralištu Filozofskog studenti obilježavaju čak dvije obljetnice

A- A+

Studenti Filozofskog u petak će organizirati 15. Open Air na kojem, osim završetka predavanja, slave i 25. obljetnicu postojanja Kluba studenata Filozofskog fakulteta. Na parkiralištu će se već od ranog popodneva ‘krčkati’ grah, a vrlo rano će postaviti i šank s osvježavajućim tekućinama. Muzički program s čak osam bendova krenut će u 17 sati.

foto: www.facebook.com

Kako bi barem nakratko zaboravili na studentske obaveze i adekvatno se pripremili za ispitne rokove Klub studenata Filozofskog fakulteta u Zagrebu organizira 15. po redu Open Air festival.

Osim završetka predavanja u petak se slavi i 25. godišnjica KSFF-a pa će do 1 sat ujutro svirati čak osam bendova, a posjetitelji će, osim u muzici, moći uživati i u grahu.

Izdvojeni članak

Fotogalerija: Na rasprodanoj Brucošijadi FER-a četiri tisuće mladih

– S obzirom na to kako se ovaj festival redovito održava već 15 godina nastala je tradicija FFZG-a da se nakon zadnjih predavanja jednostavno ostane na parkiralištu i partija do jutra. Time želimo zaokružiti taj jedan period prije početka ispita, objasnila nam je Irena Curić zašto se studenti na kraju svake akademske godine okupljaju ispred Filozofskog u Zagrebu.

Zbog obljetnice KSFF-a ove će godine biti i bogatiji glazbeni program. ‘Filozofe’, ali i druge studente željne zabave rasplesat će Rens Argoa, What’s on TV Mama, đurđenovački punk bend Milost, Dosh Lee, Šlagvort na kraju te Petar Punk. Marko & Darko zasvirat će blues, a Time Decay heavy metal.

– Mislim da ljudima treba neki ispušni ventil prije nego li počnu s ispitnim rokovima i učenjem. Zato i svake godine dođe hrpe ljudi ne samo s Filozofskog već i s drugih fakulteta, najavila je studentica Irena zanimljivu proslavu koja će u petak okupiti stotine mladih.

KSFF Open Air: Na parkiralištu Filozofskog studenti obilježavaju čak dvije obljetnice
Share via
Copy link
Powered by Social Snap