Pretraga

Legendarne igrice našeg djetinjstva doživjele remaster: Pogledajte kako izgleda ‘nova’ GTA trilogija

A- A+

Rockstar Games, tvorac megapopularnog Grand Theft Auto serijala, objavio je trailer za remaster tri videoigre koji su svi iščekivali mjesecima.

gta trilogija

Screenshot iz trailera GTA trilogije
Foto: Youtube screenshot; Rockstar Games

GTA 3 bio je prva trodimenzionalna igrica u serijalu. Vice City osvojio je poboljšanjima i legendarnom replikom Miamija, a San Andreas, nevjerojatno velikom mapom i inspirativnom pričom zauvijek je kupio simpatije gejmera.

Iako su nakon toga izašle još neke igrice, u središtu četvrto i peto izdanje, gore spomenute tri videoigre, iz takozvanog 3D univerzuma GTA serijala, i dalje ostaju najomiljenije. Već se neko vrijeme šuškalo da bi povodom 20. obljetnice izlaska GTA 3, Rockstar Games, tvorac serijala, trebao izbaciti definitivnu verziju ne samo te igre, već cijele trilogije.

Nedavno su te vijesti potvrđene, a koncem ovog tjedna konačno je izašao i trailer. Fanovi su dobili sve ono što su očekivali. Igra je prebačena u moderni unreal engine, nevjerojatno je poboljšana grafika. Svjetla izgledaju realno, modeli igrača, automobila, kuća i cesta su popravljeni, ubačene su teksture visoke rezolucije, a najavljeno je i pojednostavljenje kontrola.

Najbolje od svega je što sve navedeno ne moramo predugo čekati. Igra izlazi za PC, Xbox X|S, Xbox One, Nintendo Switch, Playstation 4 i Playstation 5 već 11. studenog, a ako želite kupiti fizičku verziju na blu-rayu, za to ćete morati pričekati 7. prosinca ove godine.

Copy link
Powered by Social Snap