Pretraga

Legendarni hrvatski kvizaš preminuo u 61. godini života

A- A+

Iako se pred svega nekoliko dana javio u 500. epizodu Potjere, kazavši kako bi od jeseni ponovno volio biti lovac, legendarni hrvatski kvizaš Mirko Miočić preminuo je danas, nešto iza 12 sati.

Screenshot

Kako javlja N1, Mirko Miočić je preminuo u zadarskoj Općoj bolnici nešto iza 12 sati. Podsjećamo, iz javnosti se povukao u ožujku prošle godine kada su mu zbog posljedica šećerne bolesti liječnici zadarske bolnice na jednoj nozi amputirali potkoljenicu, a na drugoj stopalo. 

Nakon toga je prebačen na liječenje u Zagreb, tijekom kojega se na HRT-u pojavila lažna vijest o njegovoj smrti, koja se pokazala neprovjerenom i netočnom. 

Prije tjedan dana, točnije, 7. svibnja s narušenim zdravljem se javio u Opću bolnicu Zadar. Uz sve probleme dobio je i upalu pluća od koje je danas preminuo na Odjelu interne, Odsjeku za gastroenterologiju, piše N1. Prošlog se utorka telefonski uključio u slavljeničko 500. izdanje kviza Potjera, kojeg je bio zaštitni znak. 

– I ja to jako želim. Ali sve će ovisiti o tome kako će me služiti zdravlje. Bude li sve u redu, volio bih od jeseni opet ući u ‘Potjeru’, posljednje su riječi Mirka Miočića u televizijskom eteru.

Copy link
Powered by Social Snap